[skill] Napady na programovanie...

C++, C#, Visual Basic, Delphi, Perl a ostatní

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod JIV 7. 2. 2006 22:16

Cawte ucim sa v programovat v Delphi ale problem ze to trivialne ma uz nebavi..nemate nejake napady co programovat? pripadne co ste robili vy ked ste sa ucili...
All living things must eat.
As I have said, all living things must eat.
Podpora X
JIV
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Alex_18 8. 2. 2006 01:18

Zkuste třeba nějaké operace s Pointry.
Alex_18
Junior

Odeslat příspěvekod Asson 8. 2. 2006 02:16

No ja si nejprve udelal malovani ala malovani ve windows plus par vychytavek... v podstate jsem to bral podle oboru... takze matematika-kalkulacka(samozrejme trochu lepsi ne + - * /)
grafika-malovani
apod...
:)
Asson
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod AZOR 8. 2. 2006 02:46

Software pro postizené -> nic jiného neni tak dulezité a potrebné.
Marta Jandova's Absolute Monarchy Forever Rulezz - one country, one world, no wars, full of love.
ALL SHOULD DIE UNDER HER FLAG, AND FOR HER EYES !
AZOR
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod sarusian 13. 2. 2006 17:39

ked som sa ucil prog. v delphi, tak som najprv vytvoril fakturaciu s tlac. zostavami, potom instalator softu - ten som robil asi 5-6 mes. :)
sarusian
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hekrhy 14. 2. 2006 00:22

nechtel bys vytvorit program na reseni SUDOKU? :D nevim, jestli jich na netu neni spousty, to jsem nehledal, akorat uz me to nekolikrat ******, kdyz tohle lustim na papire a nevyjde to, uz jsem to tolikrat chtel vychytat nejakym programkem, ale porad jsem se k tomu nedostal... :) myslim ze je to typicky priklad na rekurzi a brute-force, popr. heuristiku a dalsi logicke ptakoviny...docela jednoducha, ale ucinna vec 8) navic bych si program urcite hned stahl...teda jestli by to byl freeware :D :wink:
hekrhy
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod abcabc 14. 2. 2006 02:10

nechtel bys vytvorit program na reseni SUDOKU? nevim, jestli jich na netu neni spousty, to jsem nehledal, akorat uz me to nekolikrat ******

http://sudoku-by-vv.wz.cz/ ;)
abcabc
Junior

Odeslat příspěvekod JIV 15. 2. 2006 21:08

no tak som sa rozhodol pre vlastnu prikazovu riadku -zatial len skriptovacie neviem ako by som vyriesil spustanie konzolovych app v mojej konzolovej app..+ s navratom do mojho programu...ale casom..nejake napady niekto?
All living things must eat.
As I have said, all living things must eat.
Podpora X
JIV
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod hekrhy 15. 2. 2006 23:37

JIV píše:neviem ako by som vyriesil spustanie konzolovych app v mojej konzolovej app..+ s navratom do mojho programu...

to myslim neni vubec zaden problem, staci pri vytvareni procesu rict systemu, at pouzije stavajici konzoli (mozna je dokonce tahle volba jako default), pri skonceni by se mela zpatky aktivovat tvoje prikaz.radka...chce to proste vyzkouset a pohrat si s parametry, ale jde to 8)
hekrhy
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod xtonda (novy) 19. 2. 2006 15:00

hekrhy píše:nechtel bys vytvorit program na reseni SUDOKU? :D nevim, jestli jich na netu neni spousty


Taky sem si to chtěl napsat, ale když jsem zjistil, že to je celkem trivka a tedy že toho po netu sou tuny, dokonce online v Javascriptu, tak sem se na to vykašlal. :-)
xtonda (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod tiny 20. 2. 2006 00:44

Ale ako cvicenie na jedno popoludnie to nieje zly napad :-P
tiny
Junior


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků