[Delphi] Prohlížení HTML v prográmku

C++, C#, Visual Basic, Delphi, Perl a ostatní

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Tomáš Rajnoha 30. 3. 2006 15:38

Dobrý den !
Ještě bych požádal o pomoc - chtěl bych v prográmku prohlížet HTML soubory (spíše HTML soubor).
Nevíte někdo prosím, jak na to ?
Díky
...a kdyby to nešlo vyřešit, nezoufejte, existuje kladivo
Tomáš Rajnoha
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod gulo 30. 3. 2006 20:24

PHP
MySQL
HTML
CSS
C++
Delphi
SVG
JavaScript
APSX

Forever - - > FINLADNIA + RED BULL
gulo
Junior

Odeslat příspěvekod JanFiala 30. 3. 2006 20:43

Staci na formular polozit komponentu TWebBrowser a pomoci metody Navigate() otevrit soubor nebo URL, ktery chces zobrazit
Co můžeš udělat dnes, odlož na včerejšek
JanFiala
Expert
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Tomáš Rajnoha 30. 3. 2006 21:02

Moc všem děkuju !!! :D
...a kdyby to nešlo vyřešit, nezoufejte, existuje kladivo
Tomáš Rajnoha
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Howard 30. 3. 2006 21:20

TWebBrowser samozrejme pouziva jadro IE, ze?
Have you tried to turn it off and on again?
Windows je ... nikoliv Windows jsou (Windows is ...)
Howard
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod JanFiala 31. 3. 2006 08:57

Howard píše:TWebBrowser samozrejme pouziva jadro IE, ze?


Ano. To vadi ?
Co můžeš udělat dnes, odlož na včerejšek
JanFiala
Expert
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mbing 31. 3. 2006 20:23

Už se brzy dočkáme lepšího jádra :).
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Tomáš Rajnoha 1. 4. 2006 09:38

mbing píše:Už se brzy dočkáme lepšího jádra :).)/quote]


Nj, ale to bude tak v Delphi 2007, na což nemám počítač :lol:
...a kdyby to nešlo vyřešit, nezoufejte, existuje kladivo
Tomáš Rajnoha
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod 8ball (novy) 1. 4. 2006 18:23

Tomáš Rajnoha"t[quote="mbing píše:Už se brzy dočkáme lepšího jádra :).)/quote]

Nj, ale to bude tak v Delphi 2007, na což nemám počítač :lol::/quote]


:lol: :lol: :lol: Dobrý vtip, ešte že máme dneska prvý apríl.
8ball (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Tomáš Rajnoha 3. 4. 2006 18:22

8ball píše:
Tomáš Rajnoha"t[quote="mbing píše:Už se brzy dočkáme lepšího jádra :).)/quote]

Nj, ale to bude tak v Delphi 2007, na což nemám počítač :lol::/quote]

:lol: :lol: :lol: Dobrý vtip, ešte že máme dneska prvý apríl.p/quote]


Co je na tom dobrý vtip? :)
Naposledy upravil Tomáš Rajnoha dne 21. 9. 2006 22:22, celkově upraveno 1
...a kdyby to nešlo vyřešit, nezoufejte, existuje kladivo
Tomáš Rajnoha
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Tomáš Rajnoha 21. 9. 2006 22:20

Nevíte, jestli už je k dispozici něco, co by zobrazovalo HTML soubory přes FF jádro?
...a kdyby to nešlo vyřešit, nezoufejte, existuje kladivo
Tomáš Rajnoha
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod cache 21. 9. 2006 22:27

Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod JanFiala 22. 9. 2006 08:09

[quote="Tomáš Rajnoha"tNevíte, jestli už je k dispozici něco, co by zobrazovalo HTML soubory přes FF jádro?
Co můžeš udělat dnes, odlož na včerejšek
JanFiala
Expert
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Tomáš Rajnoha 22. 9. 2006 21:10

Bezvadný! Moc Vám děkuju!
A měl bych ještě poslední otázku - když dám teda Import Type Library, kterou DLL knihovnu (či jiný soubor) mám přidat? (tj. přes Add, pardon za to mý vyjadřování)
...a kdyby to nešlo vyřešit, nezoufejte, existuje kladivo
Tomáš Rajnoha
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod JanFiala 23. 9. 2006 06:27

Pokud se ta komponenta jmenuje Mozilla ActiveX control, zkusil bych mozctl.dll ;-)
Co můžeš udělat dnes, odlož na včerejšek
JanFiala
Expert
Uživatelský avatar

Další stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků