[Java] problem se spustenim Java servletu (Tomcat 5)

C++, C#, Visual Basic, Delphi, Perl a ostatní

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod xandar 16. 7. 2006 12:58

Prosim nekoho znaleho, jestli by mi neporadil jak spustit v prohlizeci nejaky jednoduchy servlet. Mam zdrojak *.java, prelozim pomoci javac, nakopiruji ho do slozky .../Tomcat/webapps/ROOT ale v prohlizeci mi nejde nijak spustit.... Zkousel jsem i prenastavovat nastaveni v adresari conf podle ruznych doporuceni ale porad to nefunguje... :?
xandar
Junior

Odeslat příspěvekod btos 16. 7. 2006 13:24

Ono je to trochu slozitejsi - a asi si budes muset nejdriv precist nejakou knizku.

Servlety (a tridy obecne) patri do webroot(u tebe ROOT)/WEB-INF/classes (nebo lib pokud to mas v jaru). Druha vec aby ti fungoval servlet je napsat web.xml a dat ho primo do WEB-INF, tutorialu je hafo. Potom uz jenom staci reloadnout context nebo restartnout tomcat a melo by to fungovat.
btos
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kremso 16. 7. 2006 20:32

Mozno je chyba v samotnom servlete. Stiahni si nejaky vzorovy a skus ten.
Loepold Kronecker : Boh vytvoril celé čísla, všetko ostatné je výtvorom človeka.
kremso
Junior
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků