[Delphi] EM_SETPARAFORMAT

C++, C#, Visual Basic, Delphi, Perl a ostatní

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod BEZY 17. 1. 2007 14:54

čao, chtěl sem si trochu vylepšit komponentu richEdit v Delphi 2005, v nové odvozené komponentě jsem chtěl poslat zprávu EM_SETPARAFORMAT - ale ouha, Undeclared identifer. Jak je to možný? Tahle zpráva je jak na MSDN tak v nápovědě Delphi (která asi stejně jen čerpá z MSDN, ale to je teď jedno...)
Co s tim? napadlo mě poslat jenom číselný vyjádření, ale to sem nikde nenašel...
BEZY
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod JanFiala 17. 1. 2007 16:47

Bude to tim, ze v USES nemas pridanou promennou, ve ktere je tato konstanta definovana - tipuji na unity Messages nebo Windows
Co můžeš udělat dnes, odlož na včerejšek
JanFiala
Expert
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod BEZY 17. 1. 2007 20:27

právě že ne, Windows i messages v uses mam a ostatní EM zprávy jdou...
BEZY
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod JM 17. 1. 2007 21:20

Je to v RichEdit:

{$EXTERNALSYM EM_SETPARAFORMAT}
EM_SETPARAFORMAT = WM_USER + 71;
JM
Junior
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků