soumrak webshare.cz?

Webdesign, HTML, CSS, Flash, PHP, ASP, .NET, JavaScript. Kritika www stránek na Smetišti.

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Da Gony 22. 6. 2025 19:39

Poslední měsíc jsem na webshare nebyl, ale vidím tam tuhl zprávu
Nekteré veřejné soubory jsou dočsně nedostupné
10.06.2025 Některé veřejné soubory v rámci služby nejsou aktuálně dostupné. Probém se týká výhradně veřejných souborů, všechny soukromé soubory jsou dostupné po přihlášení jako obvykle. Příčina je relativně komplexní, na řešení pracujeme, situace se bude postupně zlepšovat. Omlouváme se za komplikace.

nevíte o co jde? Nečeká je stejný osud jako sesazení ulož.to, nebo omezení fastshare? bohužel tohle je číslo 2 z doby kdy ještě webshare fungovalo a tohle byla citelná zpráva.

Proč mě to znervozňuje: Dikce sdělení je stejně mlhavá a neurčitá jako v případě uložto, kdy "nešli s pravdou" ven ale "opisovali" problém, že nyní mají jisté problémy
Da Gony
Junior

Odeslat příspěvekod Petra2800 22. 6. 2025 23:21

Já bych řekla, že tam proběhla v tichosti velká "čistka" filmy, které byli normálně ke staženi na webshare tak už tam nejsou. Omezuje se ale i dál. Pokud budu mluvit na plnou pusu tak webshare stojí především na warezu a bez warezu by nebylo ničím!

Na websharu jsou placené programy, zejména hry, filmy, hudba a všechno tohle, co tam je tak za to se normálně platí.

Hodně záleží na tom zda někdo zažaluje webshare. Pokud tam padne žaloba a bude rozhodovat soud tak webshare čeká stejný osud jako uloz.to které sice bylo a stálo na warezu, ale byla tam spousta filmů (zejména ty staré) nebo pohádky pro děti...atd...

Webshare dle mého dělá vše k tomu aby k žalobě nedošlo a snaží se to řešit smírnou cestou. Respektive k soudu ani dojít nemusí a stačí podat podnět... oni to smažou a fungují dál. Pokud to někdo bude řešit přes soud a žalobou tak je to jiná...

(s programátorem, co dělal první verzí toho jejich manageru jsem si dokonce chvíli psala)
S počítači pracuji přes 30 let, ale stále jim občas nerozumím. Jsem prostě ženská, co je na PC lama, ale snaživá!
Petra2800
Junior