[HTML] pass zobrazovanie v IE

Webdesign, HTML, CSS, Flash, PHP, ASP, .NET, JavaScript. Kritika www stránek na Smetišti.

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Dudo5611 21. 5. 2007 06:31

caute prosim vas na stranke http://dudo5611.tym.sk
mam pole heslo a chcem sa spytat ako dosiahnem aby bolo rovnako dlhe ako ostatne ale pri tom aby som nemenil size pretoze v IE policko s typom password a textarea su mensia a Mozile Firefox su normalne rovnake. Prosim pomozte mi


// mbing : Téma přesunuto ● z Programování do Tvorba webových stránek a aplikací.
Dudo5611
Dudo5611
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod michalh 21. 5. 2007 06:49

udelej to pres css, treba takhle - bez tabulek - http://www.cssdrive.com/index.php/examp ... ess_forms/
michalh
Junior

Odeslat příspěvekod jaromir 21. 5. 2007 06:53

1) ten formulář bude pro uživatele dlouhý a musí tam prozradit spoustu osobních údajů. Zmenši ho na absolutní minimum, které vyžaduješ pro svou služby (třeba email, heslo a komentář), jinak se toho bude každý bát a nebude ti to vyplňovat.

2) Pokud chceš regulovat nezávisle vztah mezi délkou políčka a maximální délkou obsahu, který do něj jde vložit (jsi to napsal trochu divně, tak nevím, ale vidím v HTML, že používáš jen SIZE atribut u INPUTu), tak se podívej na tuhle konstrukci:

<INPUT TYPE=TEXT SIZE=37 MAXLENGTH=255 NAME=account>

SIZE je velikost políčka, které vidí uživatel
MAXLENGTH je maximální počet písmen, které tam lze vložit

podle mě by neměl být problém, když chceš aby všechny INPUTy byly stejně velké dát do size třeba 40 a v MAXLENGTH pak definovat konkrétní maximální velikosti hesel a dalších položek

2) další varianta je nastavit velikost políček pomocí SIZE na jednu hodnotu a pak ošetřovat to, co tam bylo opravdu vloženo JavaScriptem nějak takhle

Formulář v BODY
<FORM NAME=firstform>

JavaScript v HEAD
<HEAD>
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!--

function Submit(){
var account_email = document.firstform.account_email.value;


if( account_email.length == 0 ){
alert( "Please fill your Email!" );
return false;
}

}

//-->
</SCRIPT>
</HEAD>

ten JavaScript ti asi nepojede, protože já pak přímo v něm předám dané hodnoty do sušenek a přesměruji uživatele na script, který vyhodnocuje daný formulář, jen jsem ti chtěl ukázat, případnou možnost, řešení si musíš najít sám (jako já :) )
jaromir
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Dudo5611 21. 5. 2007 13:41

no mne to spracuje dalej PHP ale mne ide o to, ze mne tie policka vykresli inak v MF a inak v IE. Zatial co v MF je vsetko narovnako v IE to je inak <input type="password" name="susienka"> tak tam my to blbne aj pri <textarea></textarea>
Dudo5611
Dudo5611
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Dudo5611 21. 5. 2007 17:57

hm este pls v IE my polia Email a Mobil zozltli preco? dakujem
Dudo5611
Dudo5611
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Dudo5611 21. 5. 2007 18:59

uz to mam diki staci pridat style="width:100%" dakujem Majkymu je falt BOSS
Dudo5611
Dudo5611
Junior
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků