Formulář (počet písmen, přidávaní <b><i><br&g

Webdesign, HTML, CSS, Flash, PHP, ASP, .NET, JavaScript. Kritika www stránek na Smetišti.

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod cvp 29. 5. 2007 23:19

Zdravim Vas

Existuje na internetu javascript nebo css...proste neco, co zinteraktivni formular tak, ze formular bude slouzit jako WORD v zakladu? ....s urcenim max poctem znaku.

Diky za informaci
cvp
Junior

Odeslat příspěvekod Aonym 30. 5. 2007 05:55

Existuje na to hodně WYSIWYG editorů, např.
TinyMCE
demo: http://tinymce.moxiecode.com/example_fu ... ample=true
url: http://tinymce.moxiecode.com/index.php

Fckeditor
url i demo: http://www.fckeditor.net
Aonym

Odeslat příspěvekod Elven 31. 5. 2007 20:01

zvazte jestli to opravdu potrebujete, protoze WYSIWYG editoru vraci hoooodne spatny kod, zkuste se zamyslet, jestli by vam nestacilo neco jako Texy! (http://www.texy.info) ja uz ve svem redakcnim systemu editor vyhodil a texy funguje skvele
Elven
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod tom028 31. 5. 2007 22:52

Rozhodne doporucuji TEXY, diky texy mi nepisou preplacane barevne a nesmyslne poskladane clanky. Nuti to se zamyslet nad strukturovanim dokumentu a v tom vidim podstatu internetu. Sdileni dokumentu. Jak das lidem moznost tun barvicek a vseho mozneho do tlacitka tak to vsechno vyzkousi a budes mit ze stranek cirkus :)
IBM Z61m
tom028
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod r34ktor 31. 5. 2007 23:28

Není přece problém toolbar patřičně upravit vyházením nepotřebných věcí. Navíc tu nebyl zmíněn výborný XStandard.
Knowledge is power
Greinerův poznatek o zhroucení: Důvod, proč se počítač zhroutil, je vždy za hranicí tvých znalostí.
r34ktor
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod cvp 1. 6. 2007 09:33

U toho editoru nepouzivam vse....nabizi tam i to nejzakladnejsi a to je pouziti tucneho pisma, kurzivy, preskrtnuteho pisma, cisteni kodu, pouziti LI a to je vse :) Nic jineho uzivatel pouzit nemuze
cvp
Junior

Odeslat příspěvekod Gooorila 1. 6. 2007 11:20

Nepředpokládám, že dotaz byl k nějakému editoru, ale tázající chce na své stránky formulář, kde se mu po zmáčknutí tlačítka vypíše do pole zdrojový kód.
Příklad: Píše text a chce napsat slovo tučně, tak klikne na tlačítko této funkce a do formuláře se vypíše automaticky
Kód: Vybrat vše
<b></b>
. To co je i na těchto stránkách. Je tak?
Gooorila
Junior

Odeslat příspěvekod pavel4335 13. 6. 2007 01:32

I já bych byl rád za nějaký takový příspěvek kde je podobný formulář jako na živě při psaní této otázky. Děkuji všem.[/url]
pavel4335
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod pavel4335 13. 6. 2007 02:38

tak už jsem něco našel a není to ani moc složité:
http://interval.cz/clanky/dhtml-editor- ... formulari/
pavel4335
Junior
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků