ThickBox a velikost obrazku

Webdesign, HTML, CSS, Flash, PHP, ASP, .NET, JavaScript. Kritika www stránek na Smetišti.

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Ceeper 6. 8. 2010 14:28

Zdravim,
delam neco jako fotogalerii, ve ktery pouzivam ThickBox (http://jquery.com/demo/thickbox/) a potreboval bych pichnout...
Jak rict thickboxu, aby neoteviral obrazky v jejich plny velikosti, ale v predem nastavenych hodnotach?

Diky
Nic neumim, v ničem se nevyznám, ale do všeho se neomylně nacpu :)
Ceeper
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod eskjuell 7. 8. 2010 09:23

Přímo na to tvým odkazu je kus html kde je patrný, že se jedná o dva obrázky. Náhled je jasnej a to co se otevírá je ten druhej obrázek (v ThickBoxu). Takže uprav ten velkej obrázek.
Kód: Vybrat vše
<a href="images/plant1.jpg]" title="add a caption to title attribute / or leave blank" class="thickbox" rel="gallery-plants">
<img src="images/plant1_t.jpg" alt="Plant 1" />
</a>
hmm..., koblížky
eskjuell
Junior
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků