Stránka 2 z 2

Re: jine zobraze v ie a firefoxu

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 11. 2010 12:07
od Vokounek
pomooc prosim, jak tento problem napravit... dekuji za radu

Re: jine zobraze v ie a firefoxu

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 11. 2010 20:06
od L.T.
vynulovat margin pro tag "menu"

Re: jine zobraze v ie a firefoxu

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 11. 2010 07:19
od Vokounek
Tak nevim, provedl jsem "vynulovat margin pro tag "menu"" a vubec se nic nestalo...
dekuji za radu

Re: jine zobraze v ie a firefoxu

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 11. 2010 10:50
od L.T.
Vokounek píše:Tak nevim, provedl jsem "vynulovat margin pro tag "menu""

Jak? Nikde v kódu vynulování marginu pro <menu> nevidím.
Stačí přidat menu do prvního řádku stylopisu:
Kód: Vybrat vše
body, div, p, textarea, input, select, menu  {margin: 0px; padding: 0px; font-size: 100%; color: #000; font-family: ArialCE, Arial, Tahoma, HelveticaCE, Helvetica, sans-serif;}

Re: jine zobraze v ie a firefoxu

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 11. 2010 11:10
od Vokounek
L.T. moc dik, to je presne ono, no jo no, mam se co ucit...
jeste jednou moc dik, kdybych se jesne necim trapil, mohu se prosim jeste ozvat?

Re: jine zobraze v ie a firefoxu

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 12. 2010 15:37
od Vokounek
Mam jeste prosbu, jak udelat aby v
http://www.volny.cz/vokounek/pokus.html
http://www.volny.cz/vokounek/pokus.css
se dane cislovani vycentrovalo doprostred..
Moc dekuji za pomoc

Re: jine zobraze v ie a firefoxu

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 12. 2010 17:48
od Vebloud

Re: jine zobraze v ie a firefoxu

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 12. 2010 17:39
od Vokounek
hmm, nejak me to nejde...

Re: jine zobraze v ie a firefoxu

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 12. 2010 17:58
od johntik
dam ti jednu ranu sadni si k tomu a pochop o co ide, bo tatko to nema zmysel, mas to cele DIVne.
http://www.w3schools.com/css/default.asp, tu mas vsetko pekne vysvetlene