[JWPlayer] istalace na 3owl hosting

Webdesign, HTML, CSS, Flash, PHP, ASP, .NET, JavaScript. Kritika www stránek na Smetišti.

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod JWplayer NA 3owl 6. 10. 2012 02:12

JAK NAINSTALOVAT JW PLAYER NA 3OWL.COM HOSTINGU???

Moc prosim o pomoc. Uz se s tim morduju 14 dni, procitam navody, zkousim ruzne kody a varianty, guuugluju, guuuugluju a porad to nefunguje.

Zde je navod s kodem, ale nefunguje mi to:
http://www.longtailvideo.com/support/jw ... r-flash-v5

Kód: Vybrat vše
<script type='text/javascript' src='/jwplayer/jwplayer.js'></script><div id='mediaplayer'></div><script type="text/javascript">  jwplayer('mediaplayer').setup({    'flashplayer': 'player.swf',    'id': 'playerID',    'width': '480',    'height': '270',    'file': '/videos/bunny.mp4'  });</script>

Tez jsem zkousel tento navod s kodem:
http://www.sothinkmedia.com/guide/putvideo.htm


<
Kód: Vybrat vše
object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/
cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,0,0" width="400" height="300"
id="flashvideoplayer.swf" align="middle">
          <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain">
          <param name="movie"
                  value="http://www.myhomepage.com/flashvideoplayer.swf?
                   flv=http://www.myhomepage.com/myvideofile.flv">
          <param name="quality" value="high">
          <param name="bgcolor" value="#ffffff">
<embed src="http://www.myhomepage.com/flashvideoplayer.swf?
                   flv=http://www.myhomepage.com/myvideofile.flv" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="400" height="300" name="flashvideoplayer.swf"
align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer">
</object>


Nejsem si jisty zda do CELKOVEHO kodu musim jeste neco pridat ci ubrat. Tez si nejsem jisty s adresama co tam mam doplnit. Zkousel jsem takoveto proste kody viz vyse. (Samozrejme jsem ten kod co uvadim jako druhy, obměnil dle navodu.)

Tez je mozna chyba v tom, kam to natahuju v tom 3owl.com web hostingu. (A nebo....je vubec na tomto web hostingu mozne nainstalovat JW player???) (Ptal jsem se jich primo na to, ale odpovedeli mi, abych dotaz dal na jejich forum. Tam je ale mrtvo, ticho. cca 4 dotazy. A zadna odpoved stejne neprisla.)

Nejlepsi by bylo, kdyby nekdo jiz znal JW player a 3owl.com web hosting. A kdyz ne, tak to tam proste vyzkousel...3owl je zdarma s docela dobrym vybavenim a moznostma vcetne neomezeneho mista na disku zdarma. Pro odbornika je to chvilka. Ja nad tim dumam jiz pres 14 dni.

Diiiky moc!
P.S.: A nebo se na to muzete primo mrknout. Zde je moje webstranka: http://best.3owl.com//index.html, Prihlasite se na: http://3owl.com/login, prihlasovaci email: pebrs@gmx.com Prihlasovaci heslo: cccccccc3 (Cecko je8x), a prihlasovaci heslo do "File Manager 2": dddddddd (Decko je take 8x)
JWplayer NA 3owl
Junior

Odeslat příspěvekod soban 6. 10. 2012 07:10

No tak tohle určitě chodit nebude.

Co takhle si přečíst http://www.jakpsatweb.cz/
Přílohy
jwplayer.png
/----------------------------------------\
| Petr Šobáň |
| Olomouc |
\----------------------------------------/
soban
Pokročilý

Odeslat příspěvekod JWplayer NA 3owl 6. 10. 2012 08:20

Hmmm, tak to je jako kdyby si mi poradil, abych si precetl Internet. (Miliony stranek.) Diky. Jsem tam kde jsem byl. :-(
JWplayer NA 3owl
Junior

Odeslat příspěvekod soban 6. 10. 2012 16:09

Nezlob se na mě ale základy musíš znát jinak nemůžeš dělat stránky.

A z toho kodu je jasné že nemáš ani páru jak má stránka vypadat.

A nikdo tu za tebe dělat stránky nebude.

Takže pokud se to nechceš naučit tak si někoho zaplať ať ti stránky udělá.
/----------------------------------------\
| Petr Šobáň |
| Olomouc |
\----------------------------------------/
soban
Pokročilý

Odeslat příspěvekod JWplayer NA 3owl 6. 10. 2012 18:56

Nejedna se mi o to delat stranky. Jediny co chci je, dat tam ten prehravac a natahnout tam videa. Jedna se jen o jediny kod na zakoreneni toho video prehravace na moji web stranku. Ten co se v tom vyzna, to ma hotove za 5 minut.
P.S. Kdybych mel prachy na to si nekoho zaplatit aby mi to udelal, tak bych to mel davno hotove. To te nenapadlo?
JWplayer NA 3owl
Junior

Odeslat příspěvekod soban 6. 10. 2012 19:06

Nejedná se mi o dělání autoškoly a učit se řídit, ale chci jezdit autem..............(a potřebuji vědět jak se to startuje.)

Asi tak by se dala přeložit tvoje odpověď.
/----------------------------------------\
| Petr Šobáň |
| Olomouc |
\----------------------------------------/
soban
Pokročilý

Odeslat příspěvekod JWplayer NA 3owl 6. 10. 2012 19:25

Hmmm. Velice ochotny. Mohl si rovnou napsat: "Trhni si nohou! A ti ostatni co se chteji na neco zeptat, tak at neotravuji tady na foru, protoze toto forum je jen pro ty, kteri to uz umi..."
P.S. Autem jezdit nechci, jen ho potrebuji premistit o 50 metru. (Jen potrebuji pomoc zatlacit ci ho odtahnut jinym autem.)
JWplayer NA 3owl
Junior

Odeslat příspěvekod soban 6. 10. 2012 19:34

Nezlob se toto je poradna, a né aby někdo za tebe dělal a ty neprojevíš ani trochu snahy.

Když chci dělat WWW stránky tak aspoň musíš něco o tom vědět, aspoň základy jinak se není o čem bavit.

Odkaz jak udělat WWW jsi dostal - co je na tom k nepochopení?

PS. Nechápu do generálky motoru se taky pustíš když o tom nebudeš mít ani páru ? Ale cpát se do PC a WWW to dělá každý i když tomu nerozumí.
/----------------------------------------\
| Petr Šobáň |
| Olomouc |
\----------------------------------------/
soban
Pokročilý

Odeslat příspěvekod JWplayer NA 3owl 6. 10. 2012 19:57

Jiz jsem psal, ze jsem se snazil cca 14 dnu procitat internet, navody atd. (Ano, vcetne tech "Jak psat web". Zkousel jsem ruzne kody a obmenit je presne dle tech navodu.)
Kdyz delas drahoty s par radkami kodu, tak neztracej cas s dalsi odpovedi/neodpovedi. (Za tu dobu co si mi napsal v ruznych variantach, abych si trhnul nohou, uz tech par radku kodu si sem mohl dat a bylo by po problemu.)

P.S. O zadnou generalku motoru se nejedna, jen potrebuji auto premistit o 50 metru. (Jen potrebuji pomoc zatlacit ci ho odtahnout jinym autem.)
JWplayer NA 3owl
Junior

Odeslat příspěvekod soban 6. 10. 2012 21:26

V první řadě nesmíš psát čínsky.

Jaký je rozdíl mezi tímto:

Kód: Vybrat vše
<script type='text/javascript' src='/jwplayer/jwplayer.js'></script>਀
<div id='mediaplayer'></div>਀
<script type="text/javascript">਀  樀眀瀀氀愀礀攀爀⠀✀洀攀搀椀愀瀀氀愀礀攀爀✀⤀⸀猀攀琀甀瀀⠀笀
    'flashplayer': 'player.swf',਀    ✀椀搀✀㨀 ✀瀀氀愀礀攀爀䤀䐀✀Ⰰ
    'width': '480',਀    ✀栀攀椀最栀琀✀㨀 ✀㈀㜀 ✀Ⰰ
    'file': '/videos/bunny.mp4'਀  紀⤀㬀
</script>


A tímto:

Kód: Vybrat vše

<script type='text/javascript' src='/jwplayer/jwplayer.js'></script>

<div id='mediaplayer'></div>

<script type="text/javascript">
  jwplayer('mediaplayer').setup({
    'flashplayer': 'player.swf',
    'id': 'playerID',
    'width': '480',
    'height': '270',
    'file': '/videos/bunny.mp4'
  });
</script>



A co takhle udělat stránku:

Kód: Vybrat vše
<html>
<head>
<title>Má první stránka</title>
<script type='text/javascript' src='/jwplayer/jwplayer.js'></script>
</head>

<body>
<p>
  Moje první html stránka.
</p>

<div id='mediaplayer'></div>

<script type="text/javascript">
  jwplayer('mediaplayer').setup({
    'flashplayer': 'player.swf',
    'id': 'playerID',
    'width': '480',
    'height': '270',
    'file': '/videos/bunny.mp4'
  });
</script>


</body>
</html>


PS. Proč si nepřečteš dokumentaci která je v pdf souboru u playeru přiložen?
Za správnost neručím nemám to kde vyskoušet.
/----------------------------------------\
| Petr Šobáň |
| Olomouc |
\----------------------------------------/
soban
Pokročilý

Odeslat příspěvekod JWplayer NA 3owl 6. 10. 2012 23:21

No, tak tehle kod:

<
Kód: Vybrat vše
script type='text/javascript' src='/jwplayer/jwplayer.js'></script>

<div id='mediaplayer'></div>

<script type="text/javascript">
  jwplayer('mediaplayer').setup({
    'flashplayer': 'player.swf',
    'id': 'playerID',
    'width': '480',
    'height': '270',
    'file': '/videos/bunny.mp4'
  });
</script>

jsem take zkousel. Vzal jsem ho prave z te dokumentace od JWplayeru. Mrkni nahooru do meho prvniho prispevku, kde je tento kod (ve trech radcich).

Prave ted jsem pouzil tento kod:

Kód: Vybrat vše
<html>
<head>
<title>Má první stránka</title>
<script type='text/javascript' src='/jwplayer/jwplayer.js'></script>
</head>

<body>
<p>
  Moje první html stránka.
</p>

<div id='mediaplayer'></div>

<script type="text/javascript">
  jwplayer('mediaplayer').setup({
    'flashplayer': 'player.swf',
    'id': 'playerID',
    'width': '480',
    'height': '270',
    'file': '/videos/bunny.mp4'
  });
</script>


</body>
</html>



...A vylezla mi na moji web strance CINSTINA !!!!

Ano, to se mi take uz stalo behem tech 14 dnu co to zkousim. Ted jsem myslel, ze si delas srandu s tou cinstinou, protoze jsem na tu cinskou variantu co mi z toho pred 14 dnema vylezla, uz zapomnel.

Takze problem zrejme nebude v tom kodu, ale v tom, ze mi NECO ten kod prevadi do cinstiny. Tak me napada, ze jestli to neukladam v nejakem spatnem formatu. Kod prilepuji do NOTEPADu a ukladam to ve forme: index.html v: Encoding: Unicode. Mozna-ze prave toto je to co mi to prevadi do cinstiny???
P.S. Muzes to vyzkouset primo na me strance na 3owl.com. Zde jsou prihlasovaci detaily a hesla:
Zde je moje webstranka: http://best.3owl.com//index.html,
Prihlasite se na: http://3owl.com/login,
prihlasovaci email: pebrs@gmx.com
Prihlasovaci heslo: cccccccc3 (Cecko je8x), a
prihlasovaci heslo do "File Manager 2": dddddddd (Decko je take 8x)
JWplayer NA 3owl
Junior

Odeslat příspěvekod soban 7. 10. 2012 05:30

Nepředvedu ti to neboť tam nemůžu nahrát video, prostě ten integrovaný manažer ho zmrší - skrátí.
/----------------------------------------\
| Petr Šobáň |
| Olomouc |
\----------------------------------------/
soban
Pokročilý

Odeslat příspěvekod JWplayer NA 3owl 7. 10. 2012 07:46

Takze to mam chapat, ze je vina na 3owl.com? Opravdu to tak vypada. Proc jinak se to automaticky prevadi do cinstiny???? Tak jim napisi, ze to (=File Manager 2) maj pokurveny, aby to opravili?
(Ale natahnuti videi mi nedela problem. Automaticky se vsechna videa prevadej na ".flv". Nahraj tam nejakej kratkej video klip. Me zadne video nezkratili. Totiz...to vlastne ani nevim, protoze se mi tam zadne vubec neobjevilo, protoze se mi tam misto toho objevila ta cinstina, v pripade-ze jsem ta videa natahoval primo z pocitace. Ale kdyz jsem tam zakorenil video primo od Youtube (jakykoliv "embed code" od Youtube videa, tak se to video tam objevilo CELE a bezelo uplne v poradku. Jenze ja tam potrebuji natahovat videa primo z meho pocitace a to se ale automaticky prevadi do ty cinstiny.) To je ale zahada! Mam jim to napsat?
JWplayer NA 3owl
Junior

Odeslat příspěvekod soban 7. 10. 2012 10:21

Jo teď to běží jak si tam nahrál video ty.

Prostě mě to video vždy zmršily.
/----------------------------------------\
| Petr Šobáň |
| Olomouc |
\----------------------------------------/
soban
Pokročilý

Odeslat příspěvekod -Sam- 7. 10. 2012 10:27

To je ode mne. ;-) Všechen ostatní balast jsem smazal.

FM2 mrší soubory, používejte FM1. Ten má navíc editor kódu se zvýrazňováním syntaxe, takže není nutno používat externí.
-Sam-
Junior
Uživatelský avatar

Další stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků