Vložení procent na web?

Webdesign, HTML, CSS, Flash, PHP, ASP, .NET, JavaScript. Kritika www stránek na Smetišti.

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Predator5552 23. 1. 2015 14:55

Ahoj.

Moc rád bych do stránky dal "linku" vyjadřující určitý vývoj.
Např. jako je zde https://lifeisfeudal.com/billing/roadmap.php

Je možné někde sehnat předlohu. Zdrojový kód.

Zkoušel jsem to "ukrást" přímo ze zdrojáku stránky, ale nějak se nedaří.

Moc díky za radu.
Predator5552
Junior

Odeslat příspěvekod Wikan 23. 1. 2015 15:02

Co se ti na tom nedaří?
Kód: Vybrat vše
<div class="percent">
  <button id="btn-understood" class="btn btn-green disabled">
    <div class="progress" style="width: 35%;"></div>
    <span class="label" data-val="35">35%</span>
  </button>
</div>
Wikan
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Predator5552 23. 1. 2015 15:08

Jasně tohle je v pořádku.

Ale výsledek je pouze tlačítko s procenty.
Právě se nedaří přidat podkres.

Výsledek je možné vidět na http://www.rustcz.cz na hlavní stránce úplně dole.
Predator5552
Junior

Odeslat příspěvekod JirkaVejrazka 23. 1. 2015 15:09

Taky bys mu k tomu mel napsat, ze nejdriv potrebuje mit na strance nahrane CSS pro Twitter Bootstrap...
JirkaVejrazka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Predator5552 23. 1. 2015 15:18

Uvedená stránka je jen jako příklad.

Stačí i jiný takové vyjádření které jde aplikovat.
Nemusí to být tak sofistikované jako v odkazu.
Bohužel zrovna nemůžu žádné jiné najít.
Predator5552
Junior

Odeslat příspěvekod karlos00x 23. 1. 2015 15:25

www.jakpsatweb.cz/css - tusis neco o tom?
Upgrade který má smysl: SSD. Zažijete svižný počítač.
karlos00x
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Predator5552 23. 1. 2015 15:30

Jo díky za radu.
Pokud nevíš jak na to stačí na dotaz nereagovat :-)
Tyhle stránky znám, bohužel už jsou staré snad z války a dnes již nepoužitelné.
Predator5552
Junior

Odeslat příspěvekod karlos00x 23. 1. 2015 15:50

Co je na nich nepouzitelne? width, background, border, pozicovani - to jsou ty veci ktery evidentne neznas a prave tam si je muzes nastudovat.
Ptas se na absolutni naproste zaklady CSS, dostanes luxusni odpovedi a jeste mas problem s jakpsatweb? Zatim nejsi v pozici aby ses o nem mohl takto vyjadrovat.

http://jsfiddle.net/t3fytz0z/
Upgrade který má smysl: SSD. Zažijete svižný počítač.
karlos00x
Pokročilý

Odeslat příspěvekod JirkaVejrazka 23. 1. 2015 15:51

JirkaVejrazka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod karlos00x 23. 1. 2015 16:04

Well. Avsak IE 10 jako nejnizsi verze je casto problem.
Upgrade který má smysl: SSD. Zažijete svižný počítač.
karlos00x
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Predator5552 23. 1. 2015 17:29

O to právě jde.

Proto existují fora aby se člověk zeptal na něco co nezná a nemusel číst vše okolo.

Pokud bych chtěl vědět kdo byl v roce 1320 král ve Francii taky nebudu číst celou historii od roku 1.
Najdu si to na wiki nebo jinde.
Tohle je specifickej dotaz který takhle lehce najít nelze.

Děkuji za odpovědi a rady.
Stránku jsem svěřil programátorům.
Pořád platí že zadarmo nic dobrého nezískáš :-)

Ještě jednou díky.
Predator5552
Junior

Odeslat příspěvekod Wikan 23. 1. 2015 18:13

Na tomhle dotazu není specifického vůbec nic, stačí znát základy HTML a CSS. A kdo je nezná, tak by stejně radu nedokázal použít.
Wikan
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod von Neurath 23. 1. 2015 19:25

Trubka nezná ani úplné základy html a css ale špatní a zlí jsou všichni okolo.
von Neurath
Junior

Odeslat příspěvekod Predator5552 24. 1. 2015 15:27

A vy znáte základy zapojení 3 fázového jističe nebo základy výpočtu posunu planet?
Nebo výrobu čokoládového dortu? :-)

Nikdo nemůže znát vše a proto jsou stránky takového typu.
V Česku však většinou uplně k ničemu.
Pokud se podíváš lépe uvidíš že všem děkuji za rady.

Opět česká komunita nezklamala :-)))
Predator5552
Junior

Odeslat příspěvekod gandor 24. 1. 2015 16:33

Ono problem je v tom, ze napr. ja by som uz nevedel co viac ti poradit. Hned prva odpoved sa mi zda byt uplne kompletna.

Co sa tyka ale tvojej odpovede:

"Právě se nedaří přidat podkres."

Tak tym ani neviem, co tak uplne myslis... Ak myslis pozadie, tak to si treba v CSS definovat. Je k tomu priamo prikaz, napr.: background: linear-gradient(red, blue);
Ak myslis nieco dalsie, tak ani neviem co.
A ak to nieje dostatocne podrobna rada, tak si neviem predstavit co viac potrebujes. Ale nikto tu tvoju HTML stanku nestiahne, neupravi a neposle ti naspet upravenu vec. V kazdom pripade mam tusaka, ze ludia vyssie to pochopili tak, ze toto od nich chces. A ak to tak je, tak naozaj tu radime zadarmo a teda niesme ochotny tu robit tu nezaujimavu cast roboty za nikoho dalsieho (pokial za to nema byt odmena - ale napr. ja by som s tadialto "kseft" nevzal)...
gandor
Mírně pokročilý

Další stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků