Vyřešeno: [PHP] Vznik proměnné při kliknutí FORM ACTION

Webdesign, HTML, CSS, Flash, PHP, ASP, .NET, JavaScript. Kritika www stránek na Smetišti.

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod unbsystem 12. 9. 2015 00:15

Na http://www.hykl.cz je malý projekt a týká se o informačním systému UNB, jen v zkušebním provozu.
Prosil bych o pomoc, jak na to:

Na http://www.hykl.cz se zobrazuje přihlasovací okno, tím se přihlasuje pomocí uživatelského jména a hesla, a po úspešném přihlášení se zobrazuje jako administrační systém. A problém je ten, že při přihlášení chci dostat hned na odkaz: index.php?page=stranka a ne index.php. Nechci, abych vložil do form action="index.php?page=1", ale chci aby se zachoval tak index.php, a po přihlášení se předává proměnnou page=stranka.

Samozrejme v administracnim systemu jsem tam dal kod php:
Kód: Vybrat vše
<?php
     $file = ''.$_GET[page"].'.php';
        if (file_exists($file)) {
        include ($file);
} else {
        include ('stranka.php');
}
?>


Zatim vse funguje, a problem je, ze po prihlaseni se nepredava promenne.
Jak a kde vytvorit tam, aby mohl po prihlaseni predavat promennou.

Diky
Naposledy upravil unbsystem dne 12. 9. 2015 10:06, celkově upraveno 1
unbsystem
Junior

Odeslat příspěvekod ONDR4SH3K 12. 9. 2015 01:02

Nemusíš používat attribut action ve formu.

Zřejmě potřebuješ toto:

if(isset($_POST['login'])){ //misto login tam patri name submit tlacitka
header("Location: ?page=stranka");
}
ONDR4SH3K
Junior

Odeslat příspěvekod unbsystem 12. 9. 2015 10:06

Vyřešeno :-) Moc tak díky !!!
unbsystem
Junior


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků