redakční systém pro eshop?

Webdesign, HTML, CSS, Flash, PHP, ASP, .NET, JavaScript. Kritika www stránek na Smetišti.

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod 3lemen7 27. 9. 2005 16:10

Cau,
nevite o nejakem (nejlepe free) redakcnim systemu, pres ktery by se dal pohodlne spravovat eshop? Melo by to mit nejake zakladni funkce :) a ne zas moc slozitou administraci a uzivatelske rozhrani... Pokud o necem vite, tak dejte vedet :)
3lemen7
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Sešívaný 27. 9. 2005 16:18

Zkus Mambo, to je redakční systém s hodně dobrým eshopem.
http://www.mamboportal.cz
http://www.mamboserver.cz
Sešívaný
Junior
Uživatelský avatar


Odeslat příspěvekod stefino 27. 9. 2005 16:44

Mambo odporucam zabudnut ;) Kvoli prietahom s firmou, ktora robila plateny support sa odclenil vyvojovy tim a zalozil na zaklade poslednej aktualnej verzie novy CMS nazyvany Joomla.

Joomla je teda pokracovatelom myslienok a kvalit povodneho Mambo serveru ... Open Source, velka komunita, vela komponent (tie, ktore fungovali v Mambo funguju aj v Joomla = z vlastnych skusenosti) ...

Joomla-u rozhodne odporucam, ale o OScommerce som tiez pocul chvalu = vyskusaj obe. Joomla ti ale ponuka daleko viac nez len eshop, co by si mohol neskor ocenit, ked budes rozmyslat nad rozsirenim ...
stefino
Junior

Odeslat příspěvekod Skodik 27. 9. 2005 16:49

-- vsechno dulezite najdete na moji osobni strance - vice profil
Skodik
Junior

Odeslat příspěvekod Shaky 30. 9. 2005 09:45

Doporucuju Joomla - je fakt dobry a sprava Ehopu v nem probiha v pohode, ale je to vec nazoru a zvyku
***SHAKY***
Shaky
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod crazyboy(smazano) 29. 11. 2005 10:53

Ahoj, já používám taktéž Joomla! ve spojení s VirtueMart (Joomla E-Commerce Edition) a hosting na http://www.webhosting51.cz, kde mi tyto systémy doporučili a nainstalovali na server.
crazyboy(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jarkn 7. 12. 2005 01:37

pouzivam oscommerce a na tomto zaklade s viacerymi upravami som postavil dva shopy
http://www.autoradia.sk s http://www.flashmemory.sk
jarkn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod The Jackal 29. 12. 2005 21:04

caute som tu novy neviete kde je chyba v tomto PHP kode?:
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<title>Bobovy autodily</title>
</head>
<body>
<h1>Bobovy autodily</h1>
<h2>Vysledky objednavky</h2>
<?php
$tireqty = $_POST['tireqty'];
$oilqty = $_POST['oilqty'];
$sparkqty = $_POST['sparkqty'];
?>
echo '<p>Objednali jste si: </p>
echo $tireqty.'x pneumatika<br />';
echo $oilqty.'x lahev oleje<br />';
echo $sparkqty.'x zapalovaci svicka<br />';
</body>
</html>
The Jackal
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jandik 29. 12. 2005 21:41

Nemělo by to být takto?

<?php
$tireqty = $_POST['tireqty'];
$oilqty = $_POST['oilqty'];
$sparkqty = $_POST['sparkqty'];
echo '<p>Objednali jste si: </p>
echo $tireqty.'x pneumatika<br />';
echo $oilqty.'x lahev oleje<br />';
echo $sparkqty.'x zapalovaci svicka<br />';
?>
</body>
</html>
Jandik
Junior


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků