Stránka 1 z 2

Ako na dynamicke obrazky (gif, jpg...)

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 1. 2006 12:17
od rk02
Zdravicko,
zaujimalo by ma, ako vytvorit animovany (dynamicky) obrazok, bez nutnosti pouzitia flash. Myslim obrazok kde rotuju za sebou 2-3 obrazky a pritom sa jedna o obycajne jpg-ecko alebo gif-ko. Da sa to vo Photoshope? Ak viete ako pls poradte. Dikes.

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 1. 2006 15:22
od Lemur
Animovat se da pouze GIF (a PNG, ale to neni temer nikde podporovane), JPG ne. Ve Photoshopu to delat, pokud vim, nejde, ale existuji spousty programku, co to umeji. Staci proste vytvorit GIFy a ty slozit za sebe. Ja osobne na to pouzivam GIFMerge( http://www.the-labs.com/GIFMerge/ ), coz je radkova utilita, ale mne osobne se zda mnohem jednodussi na pouziti nez ruzne programky s GUI.

Zoner GIF Animátor 5

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 1. 2006 16:05
od eyelukas
Z vlastnej skúsenosti môžem odporučiť Zoner GIF Animátor 5. Poskytuje veľa priestoru pre rôzne nastavenia, pričom nemá zložité ovládanie. Pre mňa je aj dôležité, že hovorí rečou môjho kmeňa.
Viac informácií tu: http://www.zoner.cz/gif-animator/default.asp
Alternatívne riešenie je v sade CorelDraw ... ale to už je o niečom inom ....

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 1. 2006 16:13
od 8ball (novy)
Ale ved s Photoshop-om CS2 sa dodáva program ImageReady ktorý je určený na vytváranie animovných obrázkov(GIF,SWF)

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 1. 2006 16:17
od rk02
Diky, stahujem si ten zoner, verim ze riadkova unix verzia je super vec, ale ja bohuzial som billov otrok a bezim na jeho oknach...dufam ze uz coskoro sa oslobodim :-0

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 1. 2006 16:32
od 8ball (novy)
rk02 píše:Diky, stahujem si ten zoner, verim ze riadkova unix verzia je super vec, ale ja bohuzial som billov otrok a bezim na jeho oknach...dufam ze uz coskoro sa oslobodim :-0


nejsi nahodou tak trochu slepy? sak pisem ze ti staci ImageReady ktory mas v stanartnej Instalacii Photosopu a nemusis uz nic navyse instalovat.

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 1. 2006 10:19
od samuliako
Hmmm... a nieco free by sa nenaslo?

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 1. 2006 10:58
od KillerZero
A na Gimp si nikdo nevzpomněl? Nejste takhle trochu na hlavu? Člověk, co řeší takvouhle otázku asi nebude chtít soft za desetitisíce.

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 1. 2006 11:40
od Skodik
8ball píše:
rk02 píše:Diky, stahujem si ten zoner, verim ze riadkova unix verzia je super vec, ale ja bohuzial som billov otrok a bezim na jeho oknach...dufam ze uz coskoro sa oslobodim :-0


nejsi nahodou tak trochu slepy? sak pisem ze ti staci ImageReady ktory mas v stanartnej Instalacii Photosopu a nemusis uz nic navyse instalovat.

Ale prd, zalezi jakou mas licenci :roll: pokud, tedy nejsi zlodej..

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 1. 2006 09:51
od Blko
Ja som pouzival Microsoft GIF Animator.

Re:

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 5. 2010 19:36
od qotres
Lemur píše:Animovat se da pouze GIF (a PNG, ale to neni temer nikde podporovane), JPG ne. Ve Photoshopu to delat, pokud vim, nejde, ale existuji spousty programku, co to umeji. Staci proste vytvorit GIFy a ty slozit za sebe. Ja osobne na to pouzivam GIFMerge( http://www.the-labs.com/GIFMerge/ ), coz je radkova utilita, ale mne osobne se zda mnohem jednodussi na pouziti nez ruzne programky s GUI.

Aaale no taaaak ze sa neda animovat jpeg ? :-D
Obrázek
http://i35.tinypic.com/2556zq0.jpg

Re: Ako na dynamicke obrazky (gif, jpg...)

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 5. 2010 19:38
od tibika
gif s priponou jpg != jpg

Re: Ako na dynamicke obrazky (gif, jpg...)

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 5. 2010 19:43
od K8
mam stary Adobe Photoshop Elements (coz je orezana verze Adobe Photoshopu) asi z roku 2001 (koupil jsem ho se skenerem Epson a i ten animovane gify umi vytvorit, takze tvrdit, ze to photoshop neumi je nesmysl (dotycny to akorat neumi)

Re: Ako na dynamicke obrazky (gif, jpg...)

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 5. 2010 08:52
od vanVertigo
a proč vůbec nechceš flash? umí animovaný gif a navíc, to co normálně umí :)

Re: Ako na dynamicke obrazky (gif, jpg...)

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 5. 2010 09:16
od kohutisko
ak ti ide o jednoduche striedanie obrazkov, tak tam mozno stacia samostatne obrazky a ich vymenu nech riadi javascript.