Jaky mate nazor na iframy?

Webdesign, HTML, CSS, Flash, PHP, ASP, .NET, JavaScript. Kritika www stránek na Smetišti.

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod mattithjah 13. 3. 2006 18:57

mh píše:hmm to fakt ne... Ja potrebuju to nejjednodussi/nejspolehlivejsi/dobre optimalizovatelne reseni

Udělej pro toho známýho jednoduchej skript v PHP, kterej ti zapíše (třeba do databáze) potřebné hodnoty a ta tabulka si je načte. Tohle je nejjednodušší. Kdybys s tím chtěl nějak pomoct, klidně se na mně obrať.
mattithjah
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mh 13. 3. 2006 19:01

ja v php vubec neumim, takze se budu muset ucit, ucit,ucit... Diky za nabidku, urcite ji vyuziju!
mh
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Vebloud 13. 3. 2006 19:08

SSI není PHP.
Žít a nechat žít, ty máš svůj názor, já mám svůj názor, já ti nebudu nutit svůj, nemusím souhlasit s tvým, ale udělám vše, abys ho mohl svobodně vyjádřit.
Vebloud
Ex-moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod crockick 13. 3. 2006 19:25

PHP je super. Pokud umíš tak include, pokud neumíš tak je iframe asi BEST řešení a jiné mě ani nenapadá :)
Život je boj!
crockick
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 14. 3. 2006 07:31

crockick píše:PHP je super. Pokud umíš tak include, pokud neumíš tak je iframe asi BEST řešení a jiné mě ani nenapadá :)-/quote]

to iste som hovoril na zaciatku.. :D
ale riesenie s databazou je asi este lepsie.. nic zlozite na vyrobu a jednoduche na ovladanie
anonymni

Odeslat příspěvekod puck 14. 3. 2006 08:29

mh píše:Takze jak bys to resil ty pucku? Casto. To je relativni pojem. Pro nekoho 2min, pro nekoho rok. :lol:


ja som to robil pomocou iframe a pri 2 sekundovych som presiel na javascript - XMLHttpRequest a nasledne modifikacie dokumentu pomocou DOM.

ale toto nie je riesenie tvojho problemu. ak nevies PHP tak pouzi iframe... mas to najrychlejsie spravene :-) a mozes zinkasovat prachy. potom zacni studovat php :-)
puck
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Blavak 20. 4. 2006 19:30

bacha na rozdiel

include "$include";

a

include "./$include";

prvy priklad je raj pre scripty, ktore rozosielaju spam....
Blavak
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Blavak 20. 4. 2006 19:33

ak pouzijes Iframe tak tam daj aj
<noframe>a tu napraskaj text pre vyhladavac</noframe>
Blavak
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mh 20. 4. 2006 20:16

uz to mam vyreseny pres php...
mh
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod yaroslaf 21. 4. 2006 07:40

Kromě FRAME a IFRAME bys možná ještě mohl zkusit XmlHttpRequest.
yaroslaf
Junior
Uživatelský avatar

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků