problem se zapnutym SAFE_MODE

Webdesign, HTML, CSS, Flash, PHP, ASP, .NET, JavaScript. Kritika www stránek na Smetišti.

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod aiken 22. 5. 2006 22:09

Ahoj vsem

Mam web stranky na serveru (Apache + PHP5) ktery ma zapnuty SAFE_MODE. Mam problem obejit jeho zakazy ...
Obecne dostavam takovouhle chybovou hlasku:
SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid/gid is 30001/30001 is not allowed to access /home/www/hai.cz/www/libs/ezpdo/examples/books/compiled owned by uid/gid 33/33 in /home/www/hai.cz/www/libs/ezpdo/src/compiler/epGenerator.php on line 173

Nejde to vypnout pres ini_set() :(
Nevite nekdo jak se dostat pres safe_mode dal?
Jde nejak lokalne vypnout ? pouze pro nejake adresare?

Diky[/i]
define QUESTION ((bb) || (!bb))
Shakespear
aiken
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lemur 1. 6. 2006 00:22

safe_mode jde vypnout jen a pouze upravou konfigurace serveru (v php.ini). Ale je ho mozne obejit pomoci FTP, pokud se prihlasi jako uzivatel s onim UID 33.
Lemur
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod ___MARK___ 4. 6. 2006 00:04

Pokud se nepletu, tak kdyz je nastaven safe_mode tak ini_set() vubec nefunguje :(
___MARK___
Junior


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků