[php]logovani IP s datumem?

Webdesign, HTML, CSS, Flash, PHP, ASP, .NET, JavaScript. Kritika www stránek na Smetišti.

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Kate.KK 31. 7. 2006 18:13

ahojda,
mohl by mne prosim nekdo z vas poradit, jak mam udelat logovani IP adres pri navstiveni urciteho souboru v php, aby se to logovalo do txt souboru i s casem a datumem? diky moc za odpoved


// mbing : Téma přesunuto ● z Programování do Tvorba webových stránek a aplikací.
Kate.KK
Junior

Odeslat příspěvekod ycuzo 31. 7. 2006 18:48

Skus toto ci to bude vyhovovat,kazdy den vytvori novy subor a loguje

Kód: Vybrat vše
$novyDen=Date("d" . "-" . "m" . "-" . "Y");
$newFile="$novyDen";

if(($_SERVER[HTTP_REFERER]!="")){
$_SERVER["HTTP_REFERER"]=$_SERVER["HTTP_REFERER"];
}else{
$_SERVER["HTTP_REFERER"]="http://" . "$_SERVER[HTTP_HOST]" . "$_SERVER[REQUEST_URI]" ;
}

if(isset($_SERVER["REMOTE_ADDR"])){
   $ip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"] ;
   $fullhost = gethostbyaddr($ip);
   $host = preg_replace("/^[^.]+./", ".", $fullhost);

$date= Date("j. " . "m. " . "Y," . "H:i:s");
$informacie=$date . "|" . $_SERVER["REMOTE_ADDR"] . "|" . $fullhost . "|" . $host . "|" . $_SERVER["HTTP_USER_AGENT"] . "|" . $_SERVER["HTTP_REFERER"];

}elseif (isset($_SERVER["HTTP_X_FORWARDED_FOR"])){
   $ip = $_SERVER["HTTP_X_FORWARDED_FOR"] ;
   $fullhost = gethostbyaddr($ip);
   $host = preg_replace("/^[^.]+./", ".", $fullhost);

$date= Date("j. " . "m. " . "Y," . "H:i:s");
$informacie=$date . "|" . $_SERVER["HTTP_X_FORWARDED_FOR"] . "|" . $fullhost . "|" . $host . "|" . $_SERVER["HTTP_USER_AGENT"] . "|" . $_SERVER["HTTP_REFERER"];
}

if(file_exists("log/$newFile")){
@$fp=fopen("log/$newFile","a");
$informacie ="$informacie\n";
@fwrite($fp,$informacie);
@fclose($fp);
}else{
@$fp=fopen("log/$newFile","a");
$informacie ="$informacie\n";
@fwrite($fp,$informacie);
@fclose($fp);
}
[/code]
ycuzo
Junior

Odeslat příspěvekod Kate.KK 31. 7. 2006 21:27

a do jednoho souboru prosim?
Kate.KK
Junior

Odeslat příspěvekod ycuzo 1. 8. 2006 18:12

ano,do jedneho suboru,ale kazdy den to vytvori novy subor podla datumu
napr. 01-08-2006 ved to vyskusaj... lahko to mozes vylepsit a pozmenit podla
tvojej potreby
ycuzo
Junior


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků