Poradí někdo s registračními a přihlašovacími formuláři ?

Webdesign, HTML, CSS, Flash, PHP, ASP, .NET, JavaScript. Kritika www stránek na Smetišti.

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod David Zalman 20. 8. 2006 19:50

to je pouze funkce pokud se nemylim...
David Zalman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod robbiemar 20. 8. 2006 20:03

Ta funkcia je phpinfo(); a celý skript je:

Kód: Vybrat vše
<?php phpinfo(); ?>


To Ti stačí uložiť na server (napriklad ako info.php ) a napísať cestu k tej stránke. A budeš vedieť skoro všetko. 8) :D
robbiemar
Junior

Odeslat příspěvekod Computer Lama 20. 8. 2006 21:28

Mě to bohužel nefunguje ... Při spuštění souboru se zobrazí ta scripta ... Nejsem si jistý, a proto se radši ptám, jestli jsem neudělal chybu v tom, že jsem do souboru "test.php" napsal jen tuhle scriptu, když tam patří i něco jinýho ...? :?: Nebo ten server (webpark) nemá dostupné PHP ? :?
Počítač na rozdíl od člověka udělá vždy a do puntíku přesně to, co jste mu řekli. Ne vždy to je ale to, co jste mu chtěli říct...
Computer Lama
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod robbiemar 20. 8. 2006 21:37

robbiemar
Junior

Odeslat příspěvekod Z@chi 20. 8. 2006 21:44

Computer Lama píše:Mě to bohužel nefunguje ... Při spuštění souboru se zobrazí ta scripta ... Nejsem si jistý, a proto se radši ptám, jestli jsem neudělal chybu v tom, že jsem do souboru "test.php" napsal jen tuhle scriptu, když tam patří i něco jinýho ...? :?: Nebo ten server (webpark) nemá dostupné PHP ? :?s/quote]

Tento skript musis ulozit ve slozce se svym webem a pristupovat k nemu prez svuj server. Tedy napriklad
http://localhost/skript.php

Pak se ti nezobrazi zdrojovy kod, ale vygeneruje se ti stranka s informaceny o nastaveni a mimo jine i verzi Apache.
Z@chi
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod robbiemar 20. 8. 2006 21:58

Daj to na iný server a dobre si vyber. Tak aby podporoval aj PHP. :wink: Taky je napriklad http://ic.cz, alebo http://php5.cz.
robbiemar
Junior

Odeslat příspěvekod Zorg 20. 8. 2006 21:59

Myslím že radit v téhle diskuzi je vcelku zbytečná snaha. Takže tady je seriál na Linuxsoftu: http://www.linuxsoft.cz/php/
Zorg
Junior

Odeslat příspěvekod Computer Lama 20. 8. 2006 22:00

Do souboru "index.htm" jsem připsal odkaz s relatyvní cestou na soubor "test.php", který se nacházel ve stejném adresáři jako index ... Znovu upozorňuji že jsem do souboru "test.php" napsal samotnou scriptu, nic jiného ... :(
Počítač na rozdíl od člověka udělá vždy a do puntíku přesně to, co jste mu řekli. Ne vždy to je ale to, co jste mu chtěli říct...
Computer Lama
Junior
Uživatelský avatar

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků