Problém s Tabulkami

Webdesign, HTML, CSS, Flash, PHP, ASP, .NET, JavaScript. Kritika www stránek na Smetišti.

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod mAXxZ! 25. 8. 2006 10:40

Vytvořil jsem si stránku našeho CS clanu. Je to dělaný ve Adobe Photoshop 9 CS2 a tak i tam nastrihane... Dale upravovane v Macromedia Dreamveawer...

http://therazorsclan.xf.cz/

Ale teď k problému... Vídíte Tabulku Počítadlo ? Tak tam je problémek...Když píšu do střední tabulky kam se teda psát má :D Tak pokud přesáhnu po velikost tabulky počítadlo začne se nepříjemně tahat dolu... a to nechci... Jenže nevím bohužel jak to nějak tak vyřešit tak se obracím na vás... Poradí mě někdo ?? Prosím :)

btw. Příspěvky typu dělej v divech prosím ne. Chci jen vyřešit tu tabulku díky moc za rady
mAXxZ!
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Johny[CZ] 25. 8. 2006 10:57

Na úvod: Počítadlo má rozměry 88x120, ne 80x115, vypadá to divně...

A jak bys to chtěl mít? Buďto to necháš roztáhnout dolů s tím, že počítadlo zůstane nahoře, nebo pod počítadlo přidáš další buňku, která by se roztahovala při delším textu. V tom druhém případě by to chtělo udělat v Dreamveaweru, napiš si do prostřední stránky delší text...
Johny[CZ]
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mAXxZ! 25. 8. 2006 11:01

no zni to logicky avsak ma to hacek... kdyz kouknu pod tu bunku tak najednou ....

http://img169.imageshack.us/img169/467/aaaaaba1.jpg

jsou tam bunky dalsi... Je to strihany v Photoshopu a protoze ani odkazy nejsou text ale obrazek tak to jak je to nastrihany udelalo nejakej paskvyl dole...bohuzel pokavad ty bunky dole odstranim nebo sloucim stranka je v coudu... kdyz necham pocitadlo nahore zacne se stejne cernit dolu a ja chci aby to cerny bylo velky jako ta bunky v zakladu ne aby se to cernilo dolu...n
mAXxZ!
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Johny[CZ] 25. 8. 2006 11:46

To je přeci špatně, problém není pod počítadlem, musíš sloučit celej ten hlavní sloupec... Takhle jak to máš, tak i kdybys sloučil ty buňky pod počítadlem, tak Ti to bude roztahovat to počítadlo.

Nejjednodušeji to uděláš tak, že do toho hlavního sloupce vložíš nějakej delší text přimo v tom DW. Potom uvidíš kde se Ti to roztahuje. Podle mě musíš sloučit ty tři buňky (hlavní a ty dvě pod tím).

A opravdu nechci šťourat, ale divy by byly jednodušší;-)
Johny[CZ]
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mAXxZ! 25. 8. 2006 12:50

Neumim s divama pracovat... Do tabulek to nastrihal adobe phostohop

Edit: Bohuzel jakmile to nasloucim tak se to rozhodi... Nechces to zkusit jenom editnout jak to myslis ? Pac me se to rozhodi a nevim co stim... prosim :)

EDIT 2: Presneji mi prijde, ze ty bunky pod pocitadlem urciji pozice obrazkum kere nastrihal photoshop... tak to nechapu... :(
mAXxZ!
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Johny[CZ] 25. 8. 2006 13:58

Jo, to je možný. Editnout to nemůžu, nedostanu se na stránky a DW nemám.

Zkus to udělat jakoby znova, jenom použij delší text v tom hlavním okně. Právě proto jsou lepší divy, tam není problém rozšiřování a zužování...
Johny[CZ]
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mAXxZ! 25. 8. 2006 17:04

furt se černí dolu :( a sune se i počítadlo :(
mAXxZ!
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mh 25. 8. 2006 17:31

Tak ted si me zklamal mAXxzi... Ze se nezeptas me nebo Soukiho :lol: Nejlepsi by bylo pouziti CSS layoutu - bude to ohromny zjednoduseni. Pisni na ICQ, jestli si nebudes vedet rady
mh
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mAXxZ! 25. 8. 2006 18:12

pfff dej mi stema DIV pokoj. Nevim kdo ses urcite bych se te zeptal Soukiho jsem se ptal a ten bohuzel vi taky prd a kdyz se to snazi vyresit tak zjisti taky prd a nakonec mi rekne hele udelej to do divu cau. Tak to je tezky
mAXxZ!
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mh 25. 8. 2006 18:21

Tak bud v klidu. Proste tabulky jsou hnus. Uz mas ode me hotevej css layout, takze snad uzavreno.
mh
Mírně pokročilý


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků