MySQL a jeho výpis

Webdesign, HTML, CSS, Flash, PHP, ASP, .NET, JavaScript. Kritika www stránek na Smetišti.

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Minatory 9. 9. 2006 23:21

Takze nasledujici problem. S kamaradem chceme rozjet skript, ktery vypise obsah MySQL tabulky. Nevime si s tim rady.

Kód: Vybrat vše
<?php
  $conn='mysql_connect("mysql.sfera-software.net","owar.sfera-software.net","heslo","owar_sfera-software_net")';
  $nativne_spojenie=mysql->query("owar_sfera-software_net", "SELECT * FROM novinky");
  $pocet=mysqli_NumRows($nativne_spojenie);
?>
<TD colspan="4">
  Počet novinek v db:
  <?php echo $pocet; ?>
</TD>
<TR id="n1">
  <TD>
    jmeno
  </TD>
  <TD waling="100">
    datum
  </TD>
  <TD>
    telo
  </TD>
</TR>
<?php
  for($i=$pocet-1; $i>=0; $i--):
    echo "<TR>";
    echo "<TD>".mysql_Result($nativne_spojenie, $i, "jmeno")."</TD>";
    echo '<TD>'.mysql_Result($nativne_spojenie, $i, "datum").'</TD>';
    echo "<TD>".mysql_Result($nativne_spojenie, $i, "telo")."</TD>";
    echo "</TR>";
  endfor;           
  $conn->close();
?>

[


:-B
Naposledy upravil Minatory dne 10. 9. 2006 11:37, celkově upraveno 1
Situace je jednoduchá: nemáme žádnou šanci. Není způsob, jakým bychom mohli Sověty porazit. Jsou lépe vycvičení, lépe organizovaní a mají lepší vybavení. A je jich víc než nás, takže vítězství je nemožné. Nějaké otázky?

- Viktor Troska
Minatory
Junior

Odeslat příspěvekod robbiemar 10. 9. 2006 10:58

Ten štvrtý parameter vo funkcii mysql_connect je čo? Pretože mysql_connect má tieto parametre:
Kód: Vybrat vše
resource mysql_connect ( [string server [, string užívateľské_meno [, string heslo [, bool nové_pripojenie [, int príznaky_klienta]]]]] )[/code

a štvrtý je typu bool, čiže logická premenná true, alebo false. Asi tam máš mať mysqli (s "i" na konci).

Za druhé, daj preč tie jednoduché úvodzovky z prvého riadku v tom mysql_conection, netreba ich tam a robia tam šarapatu.

Za tretie, nevybral si databázu... mysql_select_db("tvoja_databáza);

Za štvrté, nauč sa OOP, pretože tam máš chýb ako maku a takto Ti to nikdy nepôjde.

Za piate, to preto tam máš bordel v OOP, pretože miešaš mysqli a mysql.

Skús to jednoduchšie bez OOP, iba s MySQL
robbiemar
Junior


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků