Stránka 1 z 1

java script -> php - přeměna obrázků

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 9. 2006 09:44
od Lucky-x
zdravim ...

sháním něco podobného jako je na téhle stránce:
http://java.tatousek.cz/script_engine.asp?zobrazit=103

Ale tohle co tam je je napsáno v javě ... a nejsem s tím moc spokojenej :( ... neviděli jste něco obdobného v php? Jde mi už o hotový script ... nemám čas ztrávit odpoledne nad touhle pitomostí ;-)

dík

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 9. 2006 09:58
od Wikan
V PHP to neni mozny udelat.

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 9. 2006 10:36
od Lucky-x
aha ... a neco co by to treba vzdalene pripominalo? ... stacilo by mi kdyby se tam měnili obrázky ;-) hmm... ale to asi taky nepujde

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 9. 2006 10:46
od drAcOniS
Samotná záměna obrázků není s pomocí JS problém, napsat si to je otázkou max. několika minut. Pokud chcete vyloženě to "prolnutí" obrázků do sebe, mělo by to být možné kombinací JS + CSS (využít novou vlastnost opacity), ale v současné době by to stejně asi nefungovalo ve většině prohlížečů, protože opacity je (nemýlím-li se) zařazena do plánu CSS3, takže zatím podpora chabá.

Dalo by se to taky udělat prasácky přes filtry (pro IE) a -moz-opacity (pro Mozillu).

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 9. 2006 10:52
od Zorg
Řešení přes filtry není vůbec prasácký, hodně se to používá. -moz-opacity tuším podporuje i Opera 9, takže žádný problém.

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 9. 2006 11:20
od AnOOb!S
Adobre ImageReady a v nem udelat jednoduchou animaci dvou bannerku...;)

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 9. 2006 11:49
od Lucky-x
hmm... a nebude to pak moc velký? :(( a navíc tam odpadne možnost kliknout na právě zobrazovaný obrázek a dostat se tam co obrázek ukazuje

no jako já to udělaný mám ... ale právě takhle jak je to na tom příkladu, ale problém je v tom... v opeře9 to sem tam slítne ... nějak netuším proč :(