PHP-umisteni vystupu skriptu

Webdesign, HTML, CSS, Flash, PHP, ASP, .NET, JavaScript. Kritika www stránek na Smetišti.

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod green 13. 10. 2006 18:39

Zdravim,
mmam skript ktery ma nekolik vypidu echem. Jak lse udelat v xhtml a css a kazde echo umistit jinam. kdyz tam nemohu posunout cely skript?(lze ho umistit do jiz vytvoreneho prvku na strance?)
diky moc


// mbing : Téma přesunuto ● z Programování do Tvorba webových stránek a aplikací.
green
Junior

Odeslat příspěvekod babca 13. 10. 2006 19:36

Chces posunout echo? Tak ho posun... :D
Nebo ze bych chtel funkci?

Hmm, nechapu otazku ;)
babčův HTPC pro rok 2011: AMD Zacate, spotřeba 16W@46°C při idle, just Google it
babca
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod .tom 13. 10. 2006 19:47

Tak koukám že tomu taky rozumíš jako koza petrželi, že? :lol:
Nespěchej, smrt je rychlejší
.tom
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ginnex 13. 10. 2006 19:47

Taky jsem moc nepochopil otázku, nicméně ani XHTML ani CSS nemůže echo nějak přesouvat. PHP pracuje na serveru. (X)HTML je zpracováváno prohlížečem u klienta. Pomocí CSS můžete pouze text vypsaný funkcí echo přesouvat po stránce, viz http://www.jakpsatweb.cz
multimediální: Asus P5B Deluxe, Intel Core 2 Duo E6300, 2x2GB PC800, Leadtek 7600GT 256MB DDR3, Vista Ultimate
pracovní: Gigabyte P965-DS3, Intel P D915, 1x1GB PC800, X3100, Vista Business
přehrávač: iRiver T60 2GB
notebook: Dell Latitude D531
Ginnex
Junior

Odeslat příspěvekod JayBee 13. 10. 2006 20:54

No a co takle každý výpis echa uzavřít do jiného divu a potom pomocí absolutního pozicování v CSS rozházet tyto výstupy po stránce podle potřeby? To by jít mělo. Tedy jeslti jsem dobře porozuměl otázce.
Toto není konec. Není to ani začátek konce. Ale je to snad konec začátku...
JayBee
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod green 13. 10. 2006 22:32

diky za rady asi jsem to chtel resit blbe.
Tak polozim otazku jeste jinak.Jestlize v jednom skryptu mam promenou $hlaska = 3;
tak mi nejde v jinem skriptu pouzit echo $hlaska
Lze pouzit neco jako globalni promenne?jak by se to dalo udelat?
diky
green
Junior

Odeslat příspěvekod SneakerXZ 13. 10. 2006 23:55

global $hlaska; // tohle myslis? nebo muzes aplikovat incluce a require a použivat třeba i OOP pokud něčemu co jsem napsal nerozumíš tak hledej -> live.com
SneakerXZ
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod bece 14. 10. 2006 00:07

pripadne mozes pouzit session premenne, ktore su dostupne len v ramci jedneho session, napr.: $_SESSION['hlaska'] = 3;
bece
Junior

Odeslat příspěvekod green 14. 10. 2006 07:46

Diky moc vam vsem uz to funguje
diky
green
Junior


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků