hladam extension / samostatny program, ktory...

Webdesign, HTML, CSS, Flash, PHP, ASP, .NET, JavaScript. Kritika www stránek na Smetišti.

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod zero0x 9. 12. 2006 10:03

by mi dokazal vypisat uplne vsetky data, ktore sa posielaju spolu s formularom..
na webe sa take tazko hlada, ale spolieham sa na vas, ze mate nejake skusenosti

dik :)
zero0x
Junior

Odeslat příspěvekod suk 9. 12. 2006 16:22

s formularem se posilaj typicky HTTP hlavicky s cookies a ruznym balastem od browseru
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod zero0x 9. 12. 2006 17:47

nj vsetko to by som rad videl
zero0x
Junior

Odeslat příspěvekod suk 9. 12. 2006 17:56

mas stesti ze se nudim, zadnej takovej program sice neznam ale pokusim se neco naprogramovat ;)
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod zero0x 9. 12. 2006 18:02

:o to je slovo do bitky

tiez som rozmyslal ako by to slo, ale fakt ma nic nenapadlo
zero0x
Junior

Odeslat příspěvekod Flaxinet (novy) 9. 12. 2006 18:15

ethereal a do filtru si nastav svoji IP a protokol pouze http:
Flaxinet (novy)
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod suk 9. 12. 2006 18:19

tak to programovat nebudu :D Flaxinet zna lepsi
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod zero0x 9. 12. 2006 18:28

Flaxinet (novy) píše:ethereal a do filtru si nastav svoji IP a protokol pouze http:

och diki vyskusam
zero0x
Junior

Odeslat příspěvekod zero0x 9. 12. 2006 18:57

JEEJ to je jaka super vec!!!

a do filtra som nedaval svoju ip, jednoducho som vypol promiscuous mod

dobre este jedna vec. ako mam s cookies vytiahnute s etherealu dat to wgetu??
zero0x
Junior

Odeslat příspěvekod 2ge 11. 12. 2006 11:17

na co tak zlozito. Ved v php si daj print_r($_COOKIES), print_r($_POST) respektive $_GET a vidis co sa posiela...
SubDownloader - stahuj a nahravaj titulky k filmom pomocou opensource programu z OpenSubtitles.org
2ge
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod zero0x 12. 12. 2006 19:34

2ge píše:na co tak zlozito. Ved v php si daj print_r($_COOKIES), print_r($_POST) respektive $_GET a vidis co sa posiela...


nie, takto to nejde, pretoze ono sa to neposiela na moju stranku kde si mozem pridavat co chcem, ale na stranku na internete..

kazdopadne vyriesene, ide to krasne s tym etherealom
zero0x
Junior


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků