Stránka 1 z 1

Problem vo Frontpage 2003

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 12. 2006 01:25
od memorex31
Zdravim,
neviem si dat rady s jednou vecou:
Ked mam na stranke obrazok, ako dam cez ten obrazok text. V podstate potrebujem ten obrazok schovat za text. Ako vo Worde je na to funkcia pozicia, ale vo Frontpage na to neviem prist.

Dakujem moc.

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 12. 2006 01:29
od Akira Erebos
Asi najjednoduchsie bude, ked urobis tabulku s nulovym okrajom, aby ju nebolo vidiet, obrazok das ako jej pozadie a text do nej vlozis.

Akira

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 12. 2006 02:45
od memorex31
Dakujem, aj ked nechapem, preco to nejde jednoduchsie (to je otazka pre Microsoft)...

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 12. 2006 03:15
od Iceman
Spíš by se to chtělo naučit html a css a zapomenout rychle na ***** jako je Frontpage ;)

ICeman

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 12. 2006 19:46
od memorex31
No to je jasne, ale kedze robim stranku presne 1x do roka a prave teraz je cas na novu, tak by to bolo trosku neefektivne, nemyslis?

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 12. 2006 20:04
od Lord Elrond4.
Ani nie, html je tak úžasne jednoduché, že okamžite zabudni na frontpage a DRV SA HTML!!! :) :) :)

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 12. 2006 23:23
od KillerZero
souhlas, rychlejš se naučíš html než frontpage :)

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 12. 2006 03:03
od Iceman
Proč by to bylo neefektivní? Dobrý textový editor, třeba PSPad ti udělá hlavičku webové stránky sám a ty si jen v pomocí pár tagů uděláš stránku. Rozhodně souhlasím s tím, že naučit se html a css je rychlejší než se naučit dělat s FP ;).