Weslo ja mam doma 1536/256 a pouzivam router GLITEL, ten som dostal od T-COMu a je to na zakazku vyrobene zariadenie pre T-COM, cize keby si hladal nejake info na nete, tak je mozne, ze nic nenajdes
K tomu P2P: je to aj mu mna, ze mi narastie PING, ale to je tym, ze P2P zaberaju celu sirku pasma na pripojenie a preto sa dviha aj PING a linka sa tym padom vyhuluje na plno. Ale zaujmalo by ma, preco mi to robi s tym uploadom, ze ked ho nelimitujem, ze rychlosti postupne klesaju a padaju. Musel som koli tomu zacat pouzivat externy netlimiter, co ma tiez nebavi, lebo mam 256kbps a este aj ten musim skrtit na 80%, aby tam bola priechodnost
Vseobecne mi o skrteni uplaodu na 80% radilo uz viac uzivatelov na P2P, takze to bude asi nejake pravidlo, kotre je uz osvecene.
virdzek suhlasim s tebou. Tie uploady su hrozne, ale ty mozes mat u Chella 768kbps po priplateni si, tak to urob, budes mat pohodlnejsie surfovanie a viac moznosti, lebo pojdes rychlejsie a nebudes sa musiet tolko obmedzovat. Aj ked pri P2P budes musiet asi aj tu 768kbps limitovat. Ale ja na tvojom mieste, uz by som si ju platil

Beztak su tie uploady pomale. A ked niekomu budes chciet nieco UP-nut, pojde to raz tak rychlo. Oplati sa ti to a neni to ani tak drahe.
Ja cakam na 01.09. vtedy T-COM zacne ponukat sluzbu zvyseny upload a zacnem frcat na 512kbps. Aj ked je to bieda, ale ina moznost tu neni.