Stránka 249 z 258

Re: ORANGE OPTIKA

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 4. 2010 09:15
od Liu
To máš v nejakom programe nastavené? Lebo doteraz to žiadny Windows nerobil sám od seba údržbu... To si musel nejako nastaviť. A okrem toho, väčšinou práve potrebuje všetko pripojenie na internet a nie že si ho odpojí :)

Re: ORANGE OPTIKA

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 4. 2010 02:16
od sharker
Tú údržbu robia technici orangu tak ze jednoducho odpoja optiku a robia údržbu.. A je to naplánované, že ten net nepojde a nedajú nikomu vedieť dopredu...
keď sa ide odpájať televízny vysielač tak pekne v správach je oznámenie alebo na web stránke.. ale tu si orange robí čo chce a vyhovára sa an to že to zasiahne minimum zákazníkov..

A to s tou spoľahlivosťou som asik zakrikol... :-D

V žiline je lokálny výpadok už od cca 15:00 hod, nejde nič FiberTV sa sekala nedalo sa to pozerať, FiberTel raz išiel a raz nie a fiberNet mrtvola už od cca 15-tej...
teraz mi konverktor po niekoľkých pokusok a zbytočnom reštartovaní svieti na červeno to znamená že optika je odpojená... 8-S

Takže automaticky podávam reklamáciu pre opakujúcu sa nedostupnosť služby a budem žiadať zľavu z kúpnej ceny. :grr:

Teraz píšem zo záložnej wifiny....
Je mi ľúto zákazníkov ktorí žiadnu inú možnosť pripojenia nemajú a jednoducho sú úplne bez netu.. :roll:

Re: ORANGE OPTIKA

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 4. 2010 07:55
od jooky
sharker píše:Tú údržbu robia technici orangu tak ze jednoducho odpoja optiku a robia údržbu.. A je to naplánované, že ten net nepojde a nedajú nikomu vedieť dopredu...
keď sa ide odpájať televízny vysielač tak pekne v správach je oznámenie alebo na web stránke.. ale tu si orange robí čo chce a vyhovára sa an to že to zasiahne minimum zákazníkov..

A to s tou spoľahlivosťou som asik zakrikol... :-D

V žiline je lokálny výpadok už od cca 15:00 hod, nejde nič FiberTV sa sekala nedalo sa to pozerať, FiberTel raz išiel a raz nie a fiberNet mrtvola už od cca 15-tej...
teraz mi konverktor po niekoľkých pokusok a zbytočnom reštartovaní svieti na červeno to znamená že optika je odpojená... 8-S

Takže automaticky podávam reklamáciu pre opakujúcu sa nedostupnosť služby a budem žiadať zľavu z kúpnej ceny. :grr:

Teraz píšem zo záložnej wifiny....
Je mi ľúto zákazníkov ktorí žiadnu inú možnosť pripojenia nemajú a jednoducho sú úplne bez netu.. :roll:


Mojko toto nieje planovana praca :D
A zlavu by si aku chcel? dajme tomu ze platis 20eciek, neviem ake mas programy, nepojde to 12h.
Za mesiac mas cca 720h cize poplatok za hodinu platis zaokruhlene 0,03E cize za 12h mas narok na cca 0,36Eura.
Co by si akoze chcel? Daj si zapojit garantovanu linku za 1000Ecok, a tam sa ti tiez moze stat ze ti to v pohode 24h nepojde, ale zasa sa tam pouzivaju zalozne linky.

Re: ORANGE OPTIKA

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 4. 2010 08:58
od Liu
Fúha, niekto tu vie násobiť a už je hustý... Tu nejde vôbec o tých 12 hodín, ale o to, že to vypadáva a nejde často a že keď je to už plánované, tak by bolo dobre oznámiť to dopredu. UPC to napríklad robí...

Re: ORANGE OPTIKA

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 4. 2010 12:42
od vortex1394
Takze som tam teraz volal , pokial chcete zlavu za ten vypadok treba volat tomu pracovnikovi co mate na fakture.

Re: ORANGE OPTIKA

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 4. 2010 16:58
od kraft1
Dnes sa tam objavilo,ze pridaju nejake nove stanice.
Od 1.maja

Re: ORANGE OPTIKA

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 4. 2010 16:58
od sharker
jooky píše:
sharker píše:Tú údržbu robia technici orangu tak ze jednoducho odpoja optiku a robia údržbu.. A je to naplánované, že ten net nepojde a nedajú nikomu vedieť dopredu...
keď sa ide odpájať televízny vysielač tak pekne v správach je oznámenie alebo na web stránke.. ale tu si orange robí čo chce a vyhovára sa an to že to zasiahne minimum zákazníkov..

A to s tou spoľahlivosťou som asik zakrikol... :-D

V žiline je lokálny výpadok už od cca 15:00 hod, nejde nič FiberTV sa sekala nedalo sa to pozerať, FiberTel raz išiel a raz nie a fiberNet mrtvola už od cca 15-tej...
teraz mi konverktor po niekoľkých pokusok a zbytočnom reštartovaní svieti na červeno to znamená že optika je odpojená... 8-S

Takže automaticky podávam reklamáciu pre opakujúcu sa nedostupnosť služby a budem žiadať zľavu z kúpnej ceny. :grr:

Teraz píšem zo záložnej wifiny....
Je mi ľúto zákazníkov ktorí žiadnu inú možnosť pripojenia nemajú a jednoducho sú úplne bez netu.. :roll:


Mojko toto nieje planovana praca :D
A zlavu by si aku chcel? dajme tomu ze platis 20eciek, neviem ake mas programy, nepojde to 12h.
Za mesiac mas cca 720h cize poplatok za hodinu platis zaokruhlene 0,03E cize za 12h mas narok na cca 0,36Eura.
Co by si akoze chcel? Daj si zapojit garantovanu linku za 1000Ecok, a tam sa ti tiez moze stat ze ti to v pohode 24h nepojde, ale zasa sa tam pouzivaju zalozne linky.


Ja som hovoril o plánovanej údržbe a plánovaných odstávkach v minulosti.
To čo sa udialo medzi tou 15-tou hodinou a dnešným dopoludním, teda nedostuponosť služby v prípade poruchy, to je samozrejme niečo iné.
Nemiešaj to do kopy... :pozor
Joa k tomu výpadku...
Potešilo by ťa kebyže máš 12 hodinový výpadok práve vtedy keď ten internet najviac potrebuješ ( z pohľadu zákazníka ktorý sa pripája z domu.. Poobede prídeš z práce nemáš net.. Ráno potrebuješ skontrolovať maily a pozrieť potrebné veci skor než odídeš z domu.. tak tiež bez šance.. )
Takže ide o ten princíp...
Ak by to bol len jeden večer tak sa cesto dokáže človek preniesť. Ale keď to ani ráno o 9-tej nieje vporiadku..
Rozumný zákazník má samzorejme v zálohe iný sposob pripojenia, teda či už nejakú wifinu alebo mobilný net, atď..
Je tu niekto ďalší zo Žiliny, kto by vedel upresniť čas kedy to začalo fungovať ?
ďakujem
;-)

Re: ORANGE OPTIKA

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 4. 2010 17:01
od jafb
začalo to fungovať niekedy medzi 11:10 a 12:20, ledka na konvertore, ktorá svietila dlho na červeno začala svietiť na zeleno, zapol som na skúšku router a pc, či funguje net, ten však nefachčil, telku som neskúšal, o 12:20 bolo všetko OK.

Re: ORANGE OPTIKA

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 4. 2010 17:09
od luky133
kraft1 píše:Dnes sa tam objavilo,ze pridaju nejake nove stanice.
Od 1.maja


Avšak 4 odoberú ako napr. ZDF a pridajú také ako napr. TV Paprika... :grr:

//Tak tu je presný zoznam:

Pribudnú:
TV8, Bloomberg, Extreme Sports, Jimjam, National Geographic Wilfd, Palyboy TV, Private Spcie, DaVinci Learning, TV Paprika, Kino CS, Doku CS

Dávajú preč:
ZDF Dokukanal, ZDF Theaterkanal, HRT2 a ESPN...

Aj tak mi tak nenahradia moje Discovery :/

Re: ORANGE OPTIKA

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 4. 2010 18:08
od vortex1394
SMS 16:43.13

Vazeny zakaznik, Vas technicky problem zo dna 29.4 bol odstraneny. v pripade tazkosti nas prosim kontaktujte na cisle 0908939939. Orange

Obrázek

Re: ORANGE OPTIKA

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 4. 2010 18:19
od jookas
vortex1394 píše:SMS 16:43.13

Vazeny zakaznik, Vas technicky problem zo dna 29.4 bol odstraneny. v pripade tazkosti nas prosim kontaktujte na cisle 0908939939. Orange

Obrázek



HEHE.

-- 30. 4. 2010 18:20 --

Liu píše:Fúha, niekto tu vie násobiť a už je hustý... Tu nejde vôbec o tých 12 hodín, ale o to, že to vypadáva a nejde často a že keď je to už plánované, tak by bolo dobre oznámiť to dopredu. UPC to napríklad robí...


A niekto tu nevie citat, ze to bol neplanovany vypadok...

Re: ORANGE OPTIKA

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 4. 2010 20:25
od Liu
No ale to budeš zrejme Ty kto nevie čítať, lebo si zrejme prehliadol podmieňovací spôsob mojej vety "a že keď je to už plánované"
Takže najskôr prečítať, potom sa snažiť porozumieť a až potom reagovať...To len taká rada do budúcna.

Re: ORANGE OPTIKA

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 4. 2010 21:20
od sharker
Zvýšila sa rýchlosť a pingy padli na minimum :-D
Obrázek

Re: ORANGE OPTIKA

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 5. 2010 02:29
od pesa138
to nič nevypovedá, ono to skáče ako chce...
Obrázek

40/4

Re: ORANGE OPTIKA

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 5. 2010 10:41
od prihlaseny
luky133 píše:Avšak 4 odoberú ako napr. ZDF a pridajú také ako napr. TV Paprika... :grr:
Dávajú preč:
ZDF Dokukanal, ZDF Theaterkanal
Aj tak mi tak nenahradia moje Discovery :/


do riti s idióten, neviem kde majú problém, vždy vyradia nejaké z celkom slušných staníc (discovery dokonca výborný) ; A ovládač s prijímačom má miesto na 999 staníc. Včera mi dokonca niekolkokrát zamrzol celý obraz (večer zo 4-5x, zastavil sa vrátane zvuku, nešlo ani prepnúť, bolo potrebné vypínať/zapínať sek top box, pričom ani nabehnutie vždy nebolo OK)