Stránka 1 z 1

Jak zmenit ip adresu u 02?

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 12. 2007 21:22
od qwertus
Jak jednoduse zmenit ip adresu u 02, nejde mi o zadne anonymizery, proxy apod. Proste bych obcas potreboval zmenit ip adresu a abych mel pridelenu trochu jinou.
Sranda je, ze pisou ze je maji dynamicke, pritom uz mam celou vecnost jednu a tu samou :lol:
Zkousel jsem zmenit MAC adresu, ale to nepomohlo a novou IP mi to nepridelilo. Diky.

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 12. 2007 21:45
od r34ktor

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 12. 2007 21:55
od Nargon
Blbe :) oni sice maji napsano "dynamicka" jenze ono je systemove mnohem jednoduzsi pouzivat "pevnou" ip adresu. A nikde nepisou jak casto ti museji tu dynamickou zmenit, takze ji nemeni a maj po problemech.
Oni to maji spise hlavne z duvodu ze kdyby nahodou provadeli nejakou restrukturalizaci site a museli vam zmenit ip, tak aby s tim nebyl zadny problem a mohli vam s klidnym svedomim priradit jinou ip.

A co se tyce postu od r34ktora tak ma pravdu. Pri objednani fixni ip, ti daji jinou nez kterou momentalne pouzivas.

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 12. 2007 13:39
od qwertus
No ale to by snad zmenili, kdybych je o to pozadal na nejakem technickem oddeleni, ne? Ale nejde to nejak jednoduse, treba si nejak pohrat s nastavenim toho modemu, nebo tak?
Navic s tou pevnou by to bylo po case jeste horsi a nemenili ji vubec :lol:

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 12. 2007 14:54
od r34ktor
Nabízejí i balíčky více IP adres, takže si je v případě zájmu můžeš měnit do aleluja. :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 12. 2007 20:11
od Weslo
vzhledem k tomu že je to velká firma a že přiděluje IP centrálně z radiusu tak ti ji nikdo ručně nezmění - jak píše správně r34ktor pokud si zaplatíš pevnou pak se ti změní na jinou - jinak máš smůlu