Stránka 1 z 1

problem s pripojenim ne internet.

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 2. 2008 23:06
od izoltech
dal som si internet cez kabel....... dosiel mi balik s heslom a modemom. Zapojil a Nainstaloval som to podla instrukcii do mojho notebooku a fumguje. ked som o chvilu zobral druhy notebook tej istej znacky zapojil som kabel do notebooku a na tento notebook mi to neche ist. mam OS vista. dal som repeir and diagnpse,ale problem to neopravilo. napisalo,ze windows nemoze opravit problem. neviete mi poradit v com to moze byt???? na tom prvom mi to bez problemov funguje.
dakujem

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 2. 2008 23:58
od M.
Nekdy se musi modem pri vymene pocitace restartovat.

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 2. 2008 00:05
od izoltech
ako mam restartovat modem????

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 2. 2008 00:08
od netking001
na modemu bude zezadu tlacitko restrart-restartuj propiskou-drz tlacitko po dobu min 20 sec - tim restartujes do vyrobniho nastaveni

Edit:
muze to vypadat nejak takhle:
Obrázek

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 2. 2008 00:25
od izoltech
a potom mi to pojde alebo to musim znova instalovat?

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 2. 2008 00:34
od Newmi
Ale houby, co mu to tlacite do hlavy? Ma net cez kabel (chello alebo nieco podobne). Ked pichnes kabel do ineho pc, tak musis ist na chello stranku a regnut ten novy pc ale potom ked budes chciet zapojit zas ten prvy, tak zas budes musiet ist na stranku.

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 2. 2008 01:03
od netking001
omlouvam se, neprecetl jsem celou otazku. Ano, mate pravdu, nevim jak to funguje na Slovensku. Je vsak take mozne, ze nema na druhem PC pusten DHCP, tedy v pripade, ze to provider vyzaduje

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 2. 2008 12:56
od Newmi
netking001 píše:omlouvam se, neprecetl jsem celou otazku. Ano, mate pravdu, nevim jak to funguje na Slovensku. Je vsak take mozne, ze nema na druhem PC pusten DHCP, tedy v pripade, ze to provider vyzaduje

Nevadi, v prvom rade mal on presne napisat ake ma pripojenie ;-)

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 2. 2008 13:10
od M.
U nas u UPC uz se MAC adresy registrovat nemusi, takze staci restart.

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 2. 2008 14:55
od meffisto
izoltech píše:ako mam restartovat modem????


restartovet modem = vytiahnut kabel z elektrickej zasuvky, pockat 20 sekund a znova zapojit.

ak mas preinstalovany router, tak by som ho do tovarenskych nastaveni v tvojom pripade radsej nerestartoval :D

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 2. 2008 19:05
od izoltech
ja som ale v holandsku a net proveidera mam MULTIKABEL.NL

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 2. 2008 15:04
od Wentworth
Mam problem s pripojenim na net.

Vsetko je zapojene. Zapnem explorer a stranku mi nechce nacitat.
Az po dlhsom case. Niekedy aj 20 minut. Moze byt problem v softwaru???