Stránka 1 z 1

T-com net, uz 2 dni blbne nacitavanie webstranok

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 6. 2008 15:41
od Saker
Ahojte,

mam otazku, uz dva dni mi vypadavaju webstranky, resp. nejdu nacitat. Mam Turbo2 od T-com, v centre Blavy, ICQ aj IRC funguje, aj mail ide, ale webstranky niekedy vobec nejdu nacitat. Nic zvlastne so systemom som nerobil, navyse ten web raz ide raz nejde.
Napr. vcera mi islo iba zive.sk, ale mobilmania.sk ani superforum neslo, dnes uz ide superforum, ale nejde napr. ani profesia.sk, blbne aj dsl.sk, dokonca aj microsoft.com vcera nesiel.

Nezaregistrovali ste niekto nieco podobne?

Dik

Re: T-com net, uz 2 dni blbne nacitavanie webstranok

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 6. 2008 17:00
od KinDo
za zilinu mozem povedat, ze nie
turbo 2 mame v praci a aj doma

Re: T-com net, uz 2 dni blbne nacitavanie webstranok

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 6. 2008 13:01
od Lord Elrond4.
Well, včera síce nie, ale dávnejšie už mnohokrát...

Re: T-com net, uz 2 dni blbne nacitavanie webstranok

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 6. 2008 09:53
od perfecto
Za seba môžem povedať, že je to v poriadku. Som zo Žiliny a tu to ide OK.

Re: T-com net, uz 2 dni blbne nacitavanie webstranok

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 6. 2008 19:48
od LukiKE
Kosice ziadne vypadky a nic,...

Re: T-com net, uz 2 dni blbne nacitavanie webstranok

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 6. 2008 19:02
od pilco
no teraz ide dobre....ale minuly tyzden to bolo hrozne...P2P protokoly sli....icq tiez ale stranky zobrazovalo pomaly respektive vobec.....a casto mi v mozille vypisalo ze " doslo k vypadku pripojenia, kontaktujte svojho ISP" ...no ale nastastie teraz to uz ide

Re: T-com net, uz 2 dni blbne nacitavanie webstranok

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 6. 2008 20:45
od beachlover
mam presne problemy s nacitavani mstranok. tiez mam turbo2 od tcomu.
napriklad. dostanem sa na http://www.google.sk ale dam nieco hladat a k vysledkom sa nedopracujem. aniu do tohto fora ma to nechce pustit, pritom na hlavnu stranku superfora sa dostanem. skusil som ff, operu aj ie. vsade to ide rovnako. icq a streamy idu.
mam modem vigor318.
teraz som ale na inom kompe (s tym istym modemom aj pripojenim) a tu to ide. zahada.

DRUHA VEC (:
v nedelu (22.juna) sa mi per zmenu nedalo prihlasit - pr vytacani mi to vyhadyovalo chybu s heslom, ze je neplatne pre tuto domenu, ci co.
rozmyslal som ci to nieje virus, nahodil som najnovsi nod, spybotS&D a ad-aware, cele pobedie som robil testy, naslo to nejaky virus ale vsetko som odstranil.

DALEJ :)
spozoroval som viacnasobne spustenie ping.exe v zozname procesov. tak ma napadlo ze som nebodaj sucastou nejakeho botnetu, v pocitaci nemam poinstalovane ziadne zaujimave aplikacie, je asi tyzden od formatovania.. takze neviem co by to mohlo byt.

neviete mi poradit niekto? vdaka za kazdu radu :)

EDIT: nejde mi napriklad ani pokec.sk yahoo.com.. ostatne idu, jak keby bol niekde zoznam co sa ma blokovat a co nie ale kde.. :O :(((((((((((((((((((((((((((

Re: T-com net, uz 2 dni blbne nacitavanie webstranok

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 6. 2008 23:02
od beachlover
ok lock =) nejaky rootkit a nejake trojany to boli.. a nod to nenasiel!! avg <3