Moderátor: Moderátoři Živě.cz
ScorpionSX píše:Teraz som dobre nepochopil, že či tie adaptéry fungujú korektne iba pre IPTV, alebo nefungujú vôbec. Lebo mám teraz zapnutú telku a ako tak pozerám, tak obraz ide, zvuk ide, z toho usudzujem, že powerline (homeplug) funguje v poriadkuA to je z ONT pripojený na Magiobox. Neviem ako by to bolo s routerom, ale ja v tom nejaký problém nevidím. S čím konkrétne by mali byť problémy??
No moja skusenost je odlisna. Koncom novembra 2008 som isiel do t-comu s tym ze si chcem dat zapojit 4G comfort 2 za vyhodnu cenu pocas celej doby viazanosti. Zamestnankina T-comu mi povedala ze mozem uzavriet zmluvu s tym ze musim cakat kym vykabluju vchod co bude trvat priblizne maximalne mesiac, kedze vykablovanie je nachystane. Po niekolkych urgenciach mi konecne poslali router a prisli zapojit net - to bolo koncom aprila 2009ScorpionSX píše: Do bytu privedú kábel kadial si povieš, potom v byte je to tak, že ONT box v ktorom je vlastne optický kábel ukončený, by ti mali zapojiť na mieste kde je najbližšia el. zásuvka, čiže potial ti to natiahnu/navŕtajú ako bude treba a kadial budeš chcieť, aj keď technici dosť neradi nechávajú v byte moc dlhý ten optický kábel, čiže cez celý byt to asi nenatiahnu. Celý ten kábel schovajú do klasickej bielej plastovej lišty, ktorá sa vŕta tiež na stenu, preto je dobré si nejako navrhnúť najskôr že kadial by mohol ten kábel ísť aby tá lišta nešpatila celý byt, prípadne ak máte pred nejakou prestavbou bytu, tak nechat ten kábel s lištou nejak zasekať do steny aby nebol vidieť a tak.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků