Stránka 2 z 2

Re: Nenačíta spravovanie routeru

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 2. 2009 07:56
od vladimir
Pokud máš nahlášenou i originální MAC adresu routeru, tak ji v routeru nebudeš nastavovat - ta už je nastavená z výroby.

Re: Nenačíta spravovanie routeru

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 2. 2009 11:26
od FTTx
Jasne pokial mas nahlasene obe mac adresy, tak nemusis nastavovat ziadnu. Len si pozri ci mas nahlasenu spravnu adresu WAN portu z routra.
IP adresa ktoru ti prideluje satro sa ti nezmeni, stale budes mat tu istu verejnu ip, lebo ta sa eviduje k zmluve a nie k mac adrese. Takze keby si mal nahlasenych aj 5 mac adries vzdy ti bude pridelena rovnaka ip adresa. Pomocou mac adries je kontrolovany pristup k sieti a ak dhcp server zisti, ze sa jedna o mac adresu ktoru mas nahlasenu ty, tak ti automaticky prideli staticku verejnu ip.

Modem restartuj potom ked budes mat komplet nastaveny router.

Re: Nenačíta spravovanie routeru

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 2. 2009 14:38
od ChristianoErwen
Takže zvládol som to na výbornú. Modem je pripojený ku konektoru WAN a nie LAN ako som to mal doteraz, potom som sa mohol čudovať, že prečo nešli pripojiť iné notebooky. Ďakujem za pomoc :)

Re: Nenačíta spravovanie routeru

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 2. 2009 17:34
od FTTx
Nemas za co, hlavne ze ti to funguje spravne. :tleskani