Raduliak píše:Ako je riesene pripojenie, ked nemate router? Ja by som chcel dva PC - len cez switch? Ja mam teraz MAGIO a to mi funguje spolahlivo takze stale vaham.
Podla cenníku Max na ich stránke ( http://www.max.sk/sk/dokumenty/listuj/3/cenniky ) je uvedené
"V cene inštalácie je zahrnuté: 1x prieraz (diera) z chodby spoločných priestorov do bytu užívateľa a 1x v rámci bytu, natiahnutie 15m káblu, 1ks
dátová zásuvka, 3m prepojovací FTP kábel s koncovkami RJ 45 ku každému inštalovanému zariadeniu (set-top box, telefón, router)".
Takže router tam je, aspoň v prípade TriplePlay. Ináč ja som tiež z Dubnice n/V a SWAN by mal spustiť ich optické služby po 1 novembri po kolaudácií stavby. Mám tiež Mágio/NET/Pevnú od T-Comu na metalike a viazanosť mi končí niekedy v novembri. Kedy však spustí optiku i T-Com je tažké, to nevedia ani oni sami, v T-centre som dostal info že v Decembri, ovšem fyzik mi tu na fóre povedal že najskôr v januári, uvidíme, okrem krabičky Max Multimedia čo namontovali na prízemie kedysi tak nedávno po poschodiach namontovali i krabičky T-com. U mna zatial však MAX(Swan) vyhráva cenovo oproti T-comu. Bude mi možno chýbať na SettopBoxe od Swanu nahrávanie i keď moc nenahrávam, u Swanu je si možno za pár kačiek dať službu archív.Dúfam že spravím dobre s prechodom na Max/Swan a nesklamem sa.