02 ADSL - cena pro zákazníka po 2 letech

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod brhel 12. 9. 2012 17:10

Jaká se dá usmlouvat u O2 ADSL Optimal cena pro stálého zákazníka?
První rok jsem platil 400 Kč měsíčně
Druhý rok jsem usmlouval na 400 Kč měsíčně
A za třetí rok po mě prý budou chtít 500 Kč měsíčně. Dá se slevit na těch 400 ?

Mobil u nich mám jen O2 zero, volám přes "In kartu".
brhel
Junior

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 12. 9. 2012 17:32

když si prodloužíš závazek, tak se dá cena snížit o 50% z ceny ceníkové...
k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod Petr_S 12. 9. 2012 18:09

Mně vysvětlovali, že můžou slevit maximálně 300 Kč, tedy že výsledná cena je 450 Kč/měsíc za Optimal a 550 Kč/měsíc za Aktiv. Pokud člověk od nich nemá vůbec nic jiného.
Petr_S
Pokročilý

Odeslat příspěvekod soban 12. 9. 2012 19:26

Panebože a co my s tím?

Buď budeš smlouvat a argumentovat konkurencí, nebo to vemeš a nebo přejdeš jinam.

Prostě my to za tebe nevyřešíme, a pokud někdo dostal jinou nabídku tak těžko ti ji zařídí taky.
/----------------------------------------\
| Petr Šobáň |
| Olomouc |
\----------------------------------------/
soban
Pokročilý

Odeslat příspěvekod audiobullys 27. 9. 2012 15:42

me nabidli max 440 Kc predtim jsem mel x let 400 Kc. tak jsem rekl ze u nich koncim, ze nemaj duvod zdrazovat, kdyz jim to 3x za den spadne a 4x v noci. wifi 16 Mbs za 348 Kc a prvni tri mesice zdarma . u o2 max asi 8-10 mbs na malym meste.
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod NIXON 5. 10. 2012 14:11

Mě po překecání a fingovaném odstupu O2 dal 440 Kč / měs / Optimal (max 20MB) a za 350 Kč VDSL modem.

Je na tom někdo lépe?
Intel 4790K;GELID Tranquillo Rev.3;3x AC F12 PWN;ASUS GTX 970 MB: MSI Z97 Gaming 3;CM Silencio 550 LCD: ASUS 27";CORSAIR vengeance 2x4 GB 2133 Mhz;Corsair CX750 750W;2x SEAGGATE 1TB;1x SSD Kingstone HyperX 3K 120 Gb;Windows 7 Profesional 64 legální
NIXON
Junior

Odeslat příspěvekod Mike.M 5. 10. 2012 14:29

jj ja, a to ze nejsem u O2. Jinak O2 ani tak argumenty o ukonceni smlouvy neberou, jim o zakazniky anitak nejak nejde. jeden sem jeden tam. Lokalni ISP, to je jina, ti se perou o kazdeho zakaznika a davaji lepsi a lepsi nabidky. ja treba na dedine mam 20/10 + Verejna IP, za 500,-, navic je to garantovana rychlost. + Skladame se na to 3 rodiny, jenze ja mam QoS na max priority tak tech 20 mam. tim to vycazi na 150,- mes. a to se urco vyplati
Zivot je kurevsky tezky.
Mike.M
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pNxioO 5. 10. 2012 14:42

Babce platim 8 mbit O2 adsl za 400 kč, pouští mi 4 mbit (vesnice), v prosinci končí závazek, jiná technologie se tam nenachází, když povyhrožuju daji mi cenu cca stejnou, ma někdo zkušenosti, že když sám nabídnu úvazek, 2 -3 roky, který by mi v tomto případě nevadil, protože nic lepšího než ADSL se tam neobjeví, dají mi to ještě levněji ?
jinak zajímavá zkušenost - poškodil se mi odpojený modem (odpojený z el síte, zustal tam pouze dat kabel do modemu ) pravděpodobně blesk? je to možné ? -za nový modem chtěli asi 1800, stacilo rici ze modem platit nebudu že to radši předčasně ukončím smlouvu a půjdu někam kde mi dají modem za kč, a do 2 dnů prisel nový VDSL modem.

-- 5. 10. 2012 14:45 --

a taky nechapu proc posilali dopis o navýšení rychlosti cca pred mesicem, dvěmi když se to zrychlení týkalo pouze všech do krátké vzálenosti od ústředny, akorat člověka naserou, navic nechapu jak v pravnim state mohou lidi upisovat na tarifi 8mbit plus, když sami tvrdí, že po 1 a půl km víc než 4 mbit nenatáhnout
pNxioO
Junior

Odeslat příspěvekod ilja2001 5. 10. 2012 14:56

pNxioO: Tak to si uspěl s tím modemem. Mi odešel modem letos v létě, taky při bouřce. Tak jsem si holt musel koupit nový. Bylo to těsně po uzavření závazku na další rok, takže bych si s odstoupením od smlouvy moc nepomohl, když bych musel doplatit minimálně 10 měsíců.

Mike.M píše:... Lokalni ISP, to je jina, ti se perou o kazdeho zakaznika a davaji lepsi a lepsi nabidky. ...

Asi jak kde. Než jsem loni zřizoval VDSL, měl jsem několik let místního wifi providera. Zpočátku vcelku spokojenost, pak ale i přes garantované rychlosti (žádný zázrak 6/1 Mbps) se připopjení začalo spomalovat. Reklamace, atd., ani se nesnažili mi nabídnout nějaké výhodnější podmínky a nakonec to stejně skončilo tak, že jsem od nich odešel k O2.
ilja2001
Junior

Odeslat příspěvekod pNxioO 5. 10. 2012 15:10

Z moji zkusenosti, hlavne vodafone a upc, co operator to neco uplne jineho, hlavne se nebat to zkouset, co jeden zamitne druhy mile rad udela. Hlavne si nenechat **** na hlavu a do posledni chvile vse resit s nadhledem.
Napriklad UPC 30 mbit - 599kč, nova smouva 100 mbit 599kč
Vodafone tarif ceskych drah na inkartu, mi dala to same, 75% slevu i na druhou simkartu, ktera nepodleha onomu zakaznickemu centru firemni klientely cily ani platnosti in karty.
A česke drahy ? :D Od tech kurev si kazdou jizdu nechavam vyplacet 30kč (asi rakeback) protože v prvni třide je dycky neco/všechno spatně, žádná el, zaclony se kterejma si nedko vytrel *****, nefunkcni klima, nebo naopak topeni co nejde vypnout. Tady v CR je clovek jen dojna krava mafianu a statu a lina huba holy nestesti.
pNxioO
Junior