Asus WL 167g problém

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod tholec 31. 8. 2013 20:40

Ahoj, mám problém s wifi adaptérem Asus WL 167g. Nainstaloval jsem ho na počítač (Windows XP.) spolu s ovládacím programem a všechno normálně fungovalo. Po několika dnech začal program psát, že adaptér není připojen. To se snadno vyřešilo tak, že jsem adaptér odpojil a znovu připojil. Potom to ale začalo dělat to, že připojení k internetu začalo "padat". Třeba, když si dám stahovat soubor, tak se chvíli stahuje a pak se to zasekne. Program píše, že internet funguje, ale prohlížeč mi už nic nenačte. A po chvíli i samotný ovládací program usoudí, že je něco špatně a napíše, že připojení bylo ztraceno. I to se dá snadno řešit. Prostě se na danou wifi připojím znova a všechnoopět funguje... asi pět minut. A takhle pořád dokola. (Dělá to i během normálního procházení webu. Samotná wifi síť funguje bez problému. Adaptér jsem zkoušel na jiném počítači, kde fungoval rovněž bez problému.)

Máte někdo podobnou zkušenost? A pokud ano, poradíte mi prosím, kde je problém. (Pokud jsem problém nevysvětlil dostatečně podrobně, klidně se zeptejte, rád cokoliv upřesním.)
tholec
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod vladimir 31. 8. 2013 21:26

Odkud máš ovladače? Stažené od Asusu? http://www.asus.com/Networking/WL167G_V ... ownload_17
vladimir
Expert
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod tholec 1. 9. 2013 10:35

Ovladače jsem měl stažené z nějakého úplně jiného webu. Vyzkouším tedy ty přímo od Asusu. ;)
tholec
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků