Stránka 2 z 2

Re: Statická adresa TP link TD-W9980B

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 7. 2018 09:48
od saruman
Je to VDSL router. Máš to zapojené do LAN4/WAN? Najprv by som aktualizoval firmware (ak je novší) a nastavil Factory Defaults (výrobné nastavenia: System Tools-Factory Defaults) Na začiatku pri quick setup máš 2 možnosti: 1. xDSL modem router mode a 2. Wireless router mode. Vyber 2. Potom máš možnosti: 1. PPPoE (ISP ti zadal meno a heslo), 2. Dynamic IP a 3. Static IP. (Tvoj prípad?) Ak po tom všetkom nebude fungovať internet tak kúp normálny router.

Re: Statická adresa TP link TD-W9980B

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 7. 2018 10:41
od hunter21
Keď už si komunikoval s poskytovateľom, hneď si sa ho mohol spýtať, aký router by ti doporučil, teda taký o ktorom vie, že to na jeho sieti s ním bude fungovať. To by bolo asi najrozumnejšie riešenie.

Re: Statická adresa TP link TD-W9980B

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 7. 2018 05:54
od dikinak
Všem děkuji za pomoc.
Problém byl vyřešen.

Router je už funkční. Poslední překážkou byla restrikce na MAC adresu.

Nicméně díky lidem zde jsem přišel na to, že mi opravdu u poskytovatele dali nepřesné údaje, které sice v jednom routeru fungovaly, ale v TP Link byl už moc "chytrý" :-)

Ještě jednou všem děkuji!

Hezký den!