Stránka 1 z 1

WDS propojení se smart box O2

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 1. 2020 11:05
od Ignored
Zdravím, snažím se spojit router TP link archer c7 pomoci WDS bridge k smart boxu od O2.. V archeru sem povolil WDS nastavil IP adresu stejnou jako ma smart box akorat s koncovym cislem 140 misto 138. Zakazala DHCP. A v nastaveni WDS sem spojil se smart boxem, ale internet nejede.. Nejaky rady jak to zprovoznit??

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 1. 2020 12:15
od polda

Re:

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 1. 2020 12:32
od Ignored
polda píše:https://m.wikihow.cz/Jak-propojit-dva-routery

https://www.tp-link.com/cz/support/faq/ ... lect-local

Presne podle toho odkazu na tp link sem postupoval...i sem zkousel ping pres cmd a ten byl v pohode .. Ale internet nejede

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 1. 2020 16:18
od polda
Projet smart box jestli nemá nastaveno omezení?