Dobrý den. O výpadcích internetu jsem tady našel řadu starších vláken, přesto si jdu pro radu. Mám už hodně let pevný (metalický) internet od O2. Jsem bohužel na adrese, kde to nejde vzduchem a po drátě jsme daleko od DSLAMu, takže rychlost 20/2, což mi většinou stačí. Modem ZTE ZXHN H267A, připojený přímo bez splitteru, k PC připojený kabelem, Win 10, pravidelné aktualizace. Tenhle modem mi k úplné spokojenosti fungoval 2 roky, 24/7/365. Nevěděl jsem o něm. Před asi 2 měsíci začaly výpadky internetu. Ne jako při problémech na síti, kdy se připojení samo obnovilo, ale rozsvítila se červená kontrolka a modem zamrzl. Bylo nutné restartovat a zase třeba půl hodiny běžel normálně. Kontaktoval jsem O2, proměřili linku, byla OK, takže jsem šel těsně před koncem záruky reklamovat modem. Vyřídili to tak, že mi dali "nový "kus, ještě o rok starší, než původní. Internet vypadával vesele dál, takže O2 poslalo technika, který vyměnil zásuvku, přehodil v krabičkách dráty, změnil protokol, proměřil a konstatoval, že je vše v nejlepším pořádku. Výpadky ale byly dál, "nový" modem se navíc několikrát sám od sebe restartoval. Mezitím už prošla záruka tak mi zbyl v ruce kšunt s bůhvíjakou historií. Kývl jsem tedy na nabídku nového kusu (strašně předraženého) s nějakou slevou na službě. S dobrým pocitem, že bude pokoj jsem jej zapojil a voila, zamrzá i ten.
Budu tedy reklamovat potřetí stejnou závadu, jsem rozhodnut nový modem vrátit. Zvažuji i odchod od O2. Poprosím vás o názor na poruchu a radu co případně hledat u mě. Uvažoval jsem, jestli to nemůže souviset s větší aktualizací win10, která tuším nějak v té době proběhla. Nic jiného se u mě nezměnilo. A dále vás poprosím o radu na kterého providera po O2 zacílit, Cetin jich má asi 20. Předem děkuji a zdravím.