Stránka 1 z 2

On-line hrani

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 4. 2005 15:55
od Mobil-man
Co vsechno musim nastavit, abych mohl hrat online s kamosem pres net? Ve hrach je obvykle server a protokol a jine...prosim jak to mam nastavit? Diky za odpovedi

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 4. 2005 16:59
od Howard
Kterou hru?

Tos nemohl dotaz napsat lepe?

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 4. 2005 17:07
od Mobil-man
Howard píše:Kterou hru?

Tos nemohl dotaz napsat lepe?
Kdyz ja jsem to jeste nikdy nezkousel, tak bych potreboval poradit. Z her treba NFS:underground 2, nebo takovy jednoduchy RC cars. Je tam nastavit server a protokol...tak bych chtel vedet co tam mam nastavit.

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 4. 2005 16:51
od Gunlok
Ja mam jinou otazku. Jak rychle pripojeni clovek potrebuje k hrani her po netu?? Mam pomale pripojeni jen 256kb/s a presto mi de napriklad zavodni hra FO na plny detaili a ani drobet se neseka. Ale co takove valecne hry jako Batllefield2 a jin.Jak potrebuji rychle pripojeni??

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 4. 2005 16:58
od Mobil-man
Ja mam taky 256, ale nevim si rady s tim nastavenim.

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 4. 2005 17:55
od mooroo
no. mobile man, s timhle poradit ani nejde, jestli to nevis tak to vzdej a nehraj po netu.


A 256 na hrani her bohate staci, zlazi spis jakej mas ping, jestli mas kabel tak je to ok, ale nejakz dsl, nebo bezdrat, tam ti nepomuze ani 10mbit a budes mit lagy

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 4. 2005 18:27
od Swifty
No já mám teda ADSL od IOLu a ping je v pohodě, 40 ms do Anglie. Ale je to o štěstí. Jinak těžko říct, co na Battlefield 2, když ještě nevyšel, že... :wink: Ale současnej BF (Desertcombat) je celkem citlivej na ping (člověk na někoho vystřelí třeba raketu z Apache, vidí že ho to trefilo, ale server to prohlásí za minutí právě kvůli pingu....). BF2 se svejma 100+ hráčema zaráz bude zajímavej...

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 4. 2005 20:35
od 3lemen7
na hrani her staci od 128 vejs, pokud mas 256 s mensi agregaci tak ani pri hrani vetsiny her nepoznas rozdil oproti treba 10mbit...
jinak jestli chcete hrat pres net tak kouknete treba na http://www.gamezone.cz tam sou ruzny hry a jestli nekterou z nich mate tak si muzete zahrat... nfsu myslim potrebuje nejaky patche aby se to dalo rozchodit po netu

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 4. 2005 20:52
od Skylord
Tak to je teda docela odvážný tvrzení , ADSL mám a lagama teda netrpim , stejně tak kámoš...

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 4. 2005 21:38
od mooroo
Skylord píše:Tak to je teda docela odvážný tvrzení , ADSL mám a lagama teda netrpim , stejně tak kámoš...

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 4. 2005 21:44
od luky85
Zajímalo by mně jak si přišel na to že u bezdrátu budeš mít lagy??? Já wi-fi mám a pingy na http://www.gamezone.cz mám kolem 10ms a znám hodně lidí, který maji na bezdrátu podobný pingy jako já...

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 4. 2005 22:59
od Příjmení a jméno
Záleží na klientovi. Osobně používám Game Spy na Battlefielda a Hyper Lobby na simulátory. Pingy dost záleží na tom, kde je server. Pokud je někde v Evropě, tak se to dá.

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 4. 2005 07:32
od Skylord
to Mooroo: no tak doplnim info: providera mám IOL , misto Hradec Králové - Malšovice
ping seznam.cz 30ms
ping gamezone.cz 30ms
ping google.com 70 ms
jinak na zahraničních serverech hraju jen starcraft

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 4. 2005 10:26
od Gunlok
Ja mam teda wi-fi a u docela hustiho modelu aut po netu na GZ mam odezvu okolo 10ms. Ale konkretne me zajima rychlosti netu u valecnejch her jako CoD ale hlavne Battlefield1 a 2. Jinak s Wi-Fi namam problemi jen s tou rychlosti.

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 4. 2005 10:28
od Gunlok
Ja mam teda wi-fi a u docela hustiho modelu aut po netu na GZ mam odezvu okolo 10ms. Ale konkretne me zajima rychlosti netu u valecnejch her jako CoD ale hlavne Battlefield1 a 2. Jinak s Wi-Fi namam problemi jen s tou rychlosti.