Stránka 1 z 1

Konfigurace routeru pro p2p sítě. Router Canyon CN BR-1

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 5. 2005 21:49
od pentagun
Mám routr CANYON CN-BR1, pouzivam ho k propojení LAN a WLAN (WiFi).
Potreboval bych poradit s nastavenim, protoze mi nefunguje ani jedinný sdílecí program (DC++, CZDC++, Strong DC++, Kazza, Warez p2p client, E-mule a Shareza. Nemáte někdo stejný typ routru.

V nastavení Virtual Server je Select kde je v podnabídce (Disable, Manual Setting, AUTH, DNS, FTP, POP3, SMTP, TELNET, WEB, PPTP, atd..) Pak je tam Redirect IP Adress, pak jeste Port Range ( základně je tam nastaveno 0~0) a pak Protokol ( TCP, UDP, Both).
Doplňující informace: V DHCP settings sem dal DHCP Server na disabled, Static DHCP na enabled. Je to tak správně.
Pak tam v tom routeru je položka DMZ Host (Demilitarized Host Zone). Tam je položka PPPoE/DHCP Mode pod tím je napsaná LAN IP a pole kam se dá zapsat. Pak je tam Fixed IP Mode, pod tím položka MultiDMZ ( enabled - disabled) a pod tím je WAN IP (pole pro vypsání) šipka (172.27.53.0==>192.168.1.0) LAN IP ( pole pro vypsání). Děkuji za každou dobrou radu.

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 5. 2005 22:25
od kiel.l
Select mam na MANUAL, rozsah portů 0-50000 (tam bude chyba - ono ti to vlastně žádné porty při nastavení 0-0 nepropouští), oboje v DHCP mam obráceně než ty. DMZ nemám vyplněno nic (kromě LAN IP: 192.168.1.0).
A vše mi jede v pohodě

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 5. 2005 22:29
od pentagun
K tomu manual se musi dopsat ip, mam tam nechat tu co tam je nebo jinou. A jakej protokol (TCP,UDP, nebo Both)

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 5. 2005 08:50
od mhl
pentagun píše:K tomu manual se musi dopsat ip, mam tam nechat tu co tam je nebo jinou. A jakej protokol (TCP,UDP, nebo Both)

potřebuješ jak TCP tak UDP...nebo to můžeš vyřešit jak "kiel.l" a nastavit si DMZ, ale pak si pořid nějaký firewall na PC

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 5. 2005 12:28
od pentagun
Tak v pondělí mi to zaclo běhat bez problémů.
Radost byla předčasná už mi to zase nefunguje, od pondělí do sředy mi to fungovalo bez problémú a od čtvrtka do soboty (dnes) mi to zase nejde asi bude chyba někde u poskytovatele, nemáte někdo skušenost s poskytovatelem Sys Data (http://www.sys-data.com), od něj to mám poskytovaní.