Stránka 1 z 1

Jak rychle menit IP

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 7. 2005 07:29
od kromec
Na pocitaci potrebuji casto menit IP adresu a nebavi me porad chodit do vlastnosti sitove karty. Nezna nekdo nahodou nakou utilitku kde bych mel prednastaveny IP adresy a jen bych si je prepinal napr. z listy.
Dekuji za rady

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 7. 2005 07:47
od 3ge
Podivej se v napovede na prikaz Netsh set address.

Pro kazdou adresu si muzes udelat zastupce, ktery ti bude spoustet tenhle prikaz.

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 7. 2005 08:17
od tom-cz
to už se tu nedávno řešilo, zkus použít hledání :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 7. 2005 08:53
od KoKoT
Ulozeni nastaveni:

netsh -c interface dump > c:\nastaveni_1.txt

...zmena v nastaveni site...

netsh -c interface dump > c:\nastaveni_x.txt

...zmena v nastaveni site...

...


Nahrati nastaveni:

netsh -f c:\nastaveni_1.txt

Nahravani bych resil jednotlivymi bat soubory, ktere by spoustel planovac ve Win...

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 7. 2005 09:09
od kromec
tom-cz píše:to už se tu nedávno řešilo, zkus použít hledání :wink:i/quote]


Hledal jsem to bohuzel se me to nepodarilo najit, pokud me muzes hodit link na tu diskusi budu rad :wink: Dik

Diky vsem za radu vecer vyzkousim

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 7. 2005 09:17
od pexxi
KoKoT píše:Ulozeni nastaveni:

netsh -c interface dump > c:\nastaveni_1.txt

...zmena v nastaveni site...

netsh -c interface dump > c:\nastaveni_x.txt

...zmena v nastaveni site...

...


Nahrati nastaveni:

netsh -f c:\nastaveni_1.txt

Nahravani bych resil jednotlivymi bat soubory, ktere by spoustel planovac ve Win...


Poradil si mu slusne, len ta prezyvka a podpis sa sem akosi nehodia...

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 7. 2005 09:36
od tom-cz
kromec píše:Hledal jsem to bohuzel se me to nepodarilo najit, pokud me muzes hodit link na tu diskusi budu rad :wink: Dik

Diky vsem za radu vecer vyzkousim


http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=4250

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 7. 2005 09:40
od KoKoT
pexxi píše:Poradil si mu slusne, len ta prezyvka a podpis sa sem akosi nehodia...


Nebud takovej suchar, muj nick znamena Kolemjdouci Kooperator Threadu, treba... :wink: :D

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 7. 2005 09:49
od gofry

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 7. 2005 09:57
od fcc
zkus tohle http://netprofiles.danielmilner.com/get ... ssetup.exe , pouzivam to uz nejaky patek a nema to chbyu.....

A co link speed

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 7. 2005 10:08
od dancob
Mam podobny problem, potrebujem menit IP ale aj link speed v nastaveni adapteru. Ziaden z tychto programov to neumoznuje. Auto negotiation my nepomoze. Kto vie o niecom co my teda zmeni IP, DNS a aj Link speed?