Stránka 1 z 1

Bluetone Premium ADSL 2048 / 512

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 6. 2006 16:03
od Gooden
Tak mám dnešním dnem Bluetone. Ani nevíte jak jsem zklamán, byl jsem u Contactelu a nejspíš na něj budu se slzou v oku vzpomínat. At byl Contactel potažmo Telekom jakýkoliv, rychlost mi nikdy tak šíleně nekolísala. V reálu mám 1200/540 a u stahování to začne nejvýše 187kB/s a rychle to spadne na 36kB/s tím 5MB stahuji i 3 minuty! Ach jo, kde jsi můj sice limitovaný ale stabilní Contíku. :cry: :cry: :cry: Jdu ted prostudovat smlouvu jestli nemohu předčasně ukončit smlouvu, myslím že podle zákoníku mám právo odstoupit po několika dnech zavedení, myslím že do týdne nebo tak nějak.

Odkud jsi?

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 6. 2006 16:15
od drak1
A odkud jsi? Vis jak daleko jsi od ustredny ? jaky mas ping na seznam.cz ?
Taky uvazuju o premium a dost lidi si to chvali. Tak ted nevim.

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 6. 2006 16:31
od Gooden
Jsem z Opavy asi 1,5 km od ústředny. Zrovna jsem volal technikům na zák.linku a nechal to prověřit. Poradil mi resetovat modem, rychlost po měření na živě je vyšší, ale při stahování to blbne. 5MB jsem stahoval cca8 min protože se to během přenosu přerušilo, takové věci s Contactelem jsem vůbec neznal :shock: :(

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 6. 2006 16:36
od Oops!
Po jednom dni využívání hodnotit nemůžeš. Dej to mu více času ...aspoň ten týden a pak bych to nějak začal řešit. Taky záleží odkud stahuješ...třeba ten server nestíhá...

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 6. 2006 16:54
od Gooden
Oops! píše:Taky záleží odkud stahuješ...třeba ten server nestíhá...

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 6. 2006 17:19
od Gooden
Musím ještě dodat jednu důležitou informaci, Bluetone Premium je v našem městě teprve jeden měsíc, tak nevím. Chtělo by to někoho kdo je Opavák aby se ozval jak to jede jemu. Ještě podám info jak to šlape, dám jim šanci do poloviny příštiho týdne, potom se rozhodnu co s tím.

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 6. 2006 17:07
od Gooden
Zatím se zdá že oproti včerejšku je vše jak má být. Včera večer se mi ozval technik který provedl reset nebo jak on řekl vycentrování a vše šlape jak má. Výpadek byl dnes jen jeden, rychlost se drží v rozmezí 1824-1923 (230kB/s), 459-536 kbp/s (57kB/s). Doufám že to tak vydrží i nadále. Taky mi bylo doporučeno vyměnit USB modem za mého ZyXELa což jsem udělal.

Bluetone

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 6. 2006 17:31
od -Pampuch
Mám to samé jenže poloviční rychlost... (1024) V reálu dosahuji úplně s přehledem 1010kbps... Jsem z Prahy

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 6. 2006 00:18
od ofp.wolf
Nooo jooo, pokud jsi měl USB modem tak si nestěžuj - je to ta nejblbější varianta připojení jakou jsi mohl zvolit. Na tomhle typu připojení fungujou blbě firewally, spojení se často rozpadá, rychlost kolísá bez jakýkoliv zjevný příčiny. Zkrátka a dobře LAN je LAN, hlavně co se týká připojení na Intoš.

Re: Odkud jsi?

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 6. 2006 20:16
od Gooden
drak1 píše:A odkud jsi? Vis jak daleko jsi od ustredny ? jaky mas ping na seznam.cz ?
Taky uvazuju o premium a dost lidi si to chvali. Tak ted nevim.
Zapomněl jsem ti napsat ten ping. Seznam 20ms a Google 30ms