Stránka 1 z 2

wifi zdarma

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 10. 2006 21:48
od roman.exe
hih ahoj.
ja vim ze je to spis hacking- ale nevi nekdo jak obejit heslo kdyz se chci pripojit pres wifi a nechci platit?¨
mam nootebok a je tam wifi. vzdy mi najde okolni signaly. jenze vsechny chteji heslo.. no snad nekdo pisne.. diky

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 10. 2006 21:54
od Mike Wazowski
Našel jsem platební kartu, nevíte jak zjistim PIN? :D

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 10. 2006 21:58
od Letadelko
Hledej nezaheslovany signal.... :P

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 10. 2006 22:05
od Ginnex
Hezký článek je tady: http://www.soom.cz/index.php?name=usert ... ow&aid=343 V praxi jsem to nezkoušel, tak kdyžtak napište :)

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 10. 2006 22:10
od roman.exe
diky moc.. snad ten clanek pomuze.. tys neco zkousel?? mas neco overene v praxi?? diky moc.

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 10. 2006 00:04
od WarCZ
musiš si stanovit priority tajkovehoto připojeni:

1) mam inernet zdarma HURAAA
2) každy v napojene siti vi co dělam...

z toho vyplýva že nesmiš použít POP3 a smtp... HTTP bez přihlašovani a IM klienty s odesilanim šifrovaneho hesla... o přistupu do banky nemluvim... budeš mit rpostě takovy internet jako by jsi sousedovi řikal co ti ma najit a on ti to řikal zpatky co našel. Stoji ti to za to ?

hacking wifi

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 5. 2007 21:07
od brewal

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 5. 2007 21:19
od Gruppe
nepovolene uzivani cizy veci...kolik je za to let? :D

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 5. 2007 21:48
od sidbin
roman.exe:
Neboj se ze by to nikdo nezjistil.
Beztak se nepripojis, protoze ISP bude mit urcite i blokovani cizich Mac adres.
A je to nelegalni (i kdyby to byla cizi nezebespecena wifi)

Bud te muze dotycna osoba udat na policii nebo dat hezky pres hubu.
Radej za veci plat.

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 5. 2007 22:03
od Gruppe
sidbin...mno dlouhodobe bych byt jim tak to nezneuzivam, ale zjisteni takove veci muze byt celkem problematicke. MAC adresu si lehce zmeni na uzivatelskou, cili mohl by tak drandit vesele jak se mu zachce. Zvlaste na takovych tech ,,vesanskych,, netech kde jsou lidi radi ze rozchodili net ne tak jeste zjistovat klienty a hrabat se v traficu :)

No v neposledni rade jeste zbyva lokalizace takoveho clovica....ve meste to muze byt problem, na sidlisti jeste vetsi :) Cili tak jak se muzes dostat na cizi net, tak te i oni muzou najit :)

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 5. 2007 22:04
od RandoMMeR
mno ked si ten cez program zmenis MAC na tu odchytenu tak kde je problem?
ale osobne neoporucam to robit zo zdravotnych dovodov :D
ale su aj nejake clanky kedy to treba spravit kvoli niecomu, napriklad tento priklad
<a> co sa mi stalo
<a> :))))))))
<b> pochval sa
<a> lol
<a> akoze
<a> konec :))
<a> pohoda idem taxikom domov
<a> zaplatim secko no problem
<a> vystupim, vbehnem do brany
<a> hladam kluce chvilku, stastny ich najdem na dne ruksaku
<a> odomnknem branu, vojdem
<a> idem do vytahu
<a> nastupim, vyveziem sa na moje poschodie
<b> a tam niekto robi fajku
<a> a tesim sa ze domov, juj teplo a tak
<b> segra otcovi
<a> a zrazu vytah sa zasekne
<a> :))
<a> ze hm
<a> pohoda
<b> :))
<a> pozrem na telefon, vybity
<a> hm
<b> hehe
<a> ze co teraz
<b> zacina to byt dobre
<a> zvonim na ten vytahovy zvoncek
<a> samozrejme vsetci chrnia
<a> ze hm, no jako co teraz
<a> prebehnem vsetkky poschodia, vsade sa dvere nedaju otvorit
<a> hermeticky uzavrete :)
<a> tak sa vyvezem spat na osme
<a> najvyssie
<a> a ze skusim booka
<a> vytiahnem booka
<a> zapnem wifinku
<a> *blik* *blik*
<b> musi jebat
<b> ;))
<a> nejaky signal sa tam zjavi
<a> ze hm, moje apcko to neni
<a> tak ideme hackovat
<a> pici hodinu tam mrznem vo vytahu
<b> hehe
<a> hackujem nejake wifi
<b> looooooool
<b> :))
<a> kym sa konecne dostanem na net
<a> a cez VOIP volam opravu vytahov
<a> no jebeeeeeeeeeeeeee
<b> teraz si v tom vytahu akoze stale ?
<b> jaaj
<a> packetloss jak svina
<a> som ich nepocul skoro
<a> kokoz
<b> ci uz si doma
<b> :)
<a> nastastie ma pochopili
<a> a typek sa tak ujebaaaaaval
<a> ked som mu to rozpraval
<a> :))
<a> si tam sedkam v tej budke
<a> s bookom
<b> hehe
<a> pustam si portishead
<c> lol
<a> no lol :))
<b> kokos
<b> cisty fet
<b> :)))))
<a> no ale pohoda, konecne som doma :)
<a> este som aj mail stihol napisat kym dosli
<b> hehe

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 5. 2007 23:20
od blino
pred nejakym casom bola v spravach reportaz o chlapikovy v USA ktoreho odsudili (vazenie) za to ze "kradol" wifi signal a aktivne vyuzival (net, e-mail)....datum ani ako a to volalo si uz presne nepamatam

takze bacha na to pani :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 5. 2007 23:35
od Noclaf
A nebo ted nedavno... http://www.cdr.cz/a/21409

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 5. 2007 00:07
od Gruppe
Mno panove, ale spise z5 k dotazu.

CIli
1. Stumblerem nascanovat site
2.?????

Jak pak ale odchytnu Etherealem trafic na WiFi??? resp jak iniciuji aby se mnou AP komunikovalo??? jak odchytnu packety? Jde to vubec s normalni WiFi v noutech (Intel?) nebo vyrobce neumozni pouzivat promiscuous mode? (pochybuju ze mate v noutech Orinoco)...funguje to na Atherosech? treba CM9/10???

jak na wifi

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 5. 2007 12:41
od brewal
Kdyz budes cist dal.. mas tam komplet navod i na pripojeni, vcetne textu o CM9 a toho co karta umi.. a neumi..