pedrom19 píše:ma dva vigori2700 jeden som mal druhy my teraz dali k magiu..riesit chcem to ze, jeden by som mal pri magiu na druhom zapojene pocitace a nemusel by som tahat kable.a do toho noveho viguru kolko pc viem zapojit??dufamm ze viac ako 2.dakujem za odpoved
zacnem od konca: router pre magio ma od urciteho fw nastavene porty takto: 1,2 - PC, 3,4 - IPTV pre 2 Boxy STB.
Da sa to sice zmenit na 1,2,3 -PC, 4- IPTV STB, ale podla mna zbytocne natahovanie sa cez hotline.
1. moznost: do routra s magio FW pripojit cez kabel max 2 PC a cez wifi povedzme kolko potrebujes max bude niekde okolo 254
2. moznost je pouzit stary router ako hub a jeden port pripojit do magio routra natiahnut kabel a v inej miestnosti pouzivat tento router ako hub. /samozrejme disable dhcp server na nom atd. precitaj si iny link tu na fore uz sa to riesilo /
3. moznost - zohnat si nejaky lacny switch v cene cca 350-600 sk, natiahnut kabel a pripojit jednoduchsie riesenie na spravu
4. moznost - v opacnom garde - router dat tam kde su pc, ak su dva stacia aj porty, ak nie dokupit switch a natiahnut kabel od routra k stb a TV !zapojit do routra nie do switchu! .
v tvojom pripade by som pouzil asi najskor riesenie 3 alebo 4. najlacnejsie, nemusis kupovat wifi karty do pc.