Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Tibi Kimi píše:Ahojte, mám problém s rýchlosťou pripojenia, problém vyzerá na router, ktorý je dodávaný k službe
Objednané služby:
Magio Tv optik Komplet, plná spokojnosť
Magio internet optik 4 - 80 Mbit/s // 4 Mbit/s
Test rýchlosti som pre korektnosť vykonal na jednom stroji, Notebook HP , s vypnutým antívírusom, bez programov s prístupom na net, s vypnutým wifi, pripojenie len po kábli.
Výsledky nasledovné:
Bez routra Belkin N+, napojenie priamo na ONT zariadenie enthernetovým káblom, ( poradené na technickej podpore)
S routrom Belkin N+
Belkin N+ F5D8235-4 v2000
Firmvér 2.01.06 , novší zatiaľ nie je
http://en-us-support.belkin.com/app/answers/detail/a_id/304/p/336
Vie mi niekto poradiť riešenie, aby som mal plnú rýchlosť aj s routrom? , respektívne kde môže byť chyba ?, Riešim to už týždeň s technickou podporou, a nejako sme sa nepohli.
f.s. píše:zdravim, chcel by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s prepojenim routra a magio boxa inac ako kablom. ide mi o to aby som nemusel tahat kabel cez cely byt. router je wifi.
paterliny píše:Hovorilo sa že od novembra bude dostupná znovu STV3 SD, ale akosi je ticho ohľadne Magia TV.
Pietro (novy) píše:ziwa píše:...ale manzel to do prenajmu nechce
Prečo nie? Mne sa to zdá výhodnejšie než predtým. Najmä keď sa to pokazí po skončení záruky. Ak nový bez viazanosti stojí povedzme 200 eur, tak pri prenájme sa na tú sumu dostaneš až za 8 a pol roka.
wapman píše:Ja zas mam trochu iny problem, vcera som chcel nahrat Kutil sro a darmo som mackal cerv.tlacitko-nahravanie neslo spustit.takisto ani naprogramovat neslo. Predtym som nahral panelak bezproblemu. Jedna sa o KISS.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků