0rphu píše:Servus,
rad by som sa opytal ci je tu niekto kto objednaval Magio v aktualnej vianocnej akcii a hlavne ako dlho to trvalo. Ja som mal do tyzdna doma pristroje aj prihlasovacie udaje na net, odvtedy ale presiel dalsi tyzden a zatial ide len internet, Magio nie. Na 0800 123 456 mi povedali ze mam cakat na SMS, tak teda cakam, ale rad by som vedel ci to viazne aj u niekoho ineho. A okrem toho som si vsimol, ze toto forum navsetvuju aj pani z t-comu, ktori by snad mohli aj pozriet ci a co sa deje. Vopred dakujem!
možno to už máš aj urobene,len k tebe nedorazila sms.možno sa niekde zatulala

Zistíš to takto /ak máš miesto stareho routra už zapojený nový: vigor 2700/
1.otvor si internetový prehliadač a zadaj ip adresu 192.168.1.1
2.po zobrazeni prihlasovacej tabulky napíš:login - user , password - user
3.Si v zobrazeni routra a na lavej strane máš záložku : Online status - klikni na nu
4.Pozri uplne na spodny riadok a ked pod položkou ADSL Status Mode je zeleným napísane : ADSL 2+ (G.992.5) znamená,že už si pripojený na port,ktorý poskytuje možnosti využitia internetu a telky.Ak to tam nemáš zavolaj na 0800123777 a skús sa popýtať ,kdeto "vězí"
Ak to tam máš-strč eth kabel z STB do LAN portu 4 na routri,zapni STB do el.siete.Nechaj nabootovať soft z platformy /prvotne okolo 20min/.Počas bootovania nič nerob a nereštartuj router,nech sa to v klude natiahne a nevzniknu nejake komplikacie.