Marek89 píše:Co vam vadi na letterboxe ? Ja mam rad film s pasmi hore aj dole.
pozri si obrazok vyssie a uvidis.. 16:9 ma vyplnit celu obrazovku.. ked mas klasicky CRT televizor, tak ti to je jedno, ked mas LCD, jedno to nie je...
Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Marek89 píše:Co vam vadi na letterboxe ? Ja mam rad film s pasmi hore aj dole.
pepek92 píše:Uvidíme, ako to bude vyzerať s dnešným Panelákom. Tu sa o tom píše viac: http://www.dsl.sk/article.php?article=8794.
Geniusss píše:Co sa tyka Sudnej siene a Panelaku to JOJka zamerne vysiela v 4:3 letter box... preco to sa mi nepodarilo zistit a anni serveru medialne.sk
semi852 píše:... Na jedne strane ho mnohí odporúčate a na na strane druhej sú tu aj takí ktorí neprejavujú spokojnosť s touto technológiou. Vy ktorí už máte skúsenosti s Magiom by ste ho odporucali alebo nie ?
semi852 píše:neviem ako to je v sucasnej dobe ale v minulosti sa tu pisali veci typu ze box vydava zvuky ked nie je celkom sietovo vypnuty, ze disk v ojedinelych pripadoch neprijemne píska, nenahravaju sa zvolene polozky tak aby boli kompletne, dlhe bootovanie po opätovnom spusteni z rezimu absolutneho vypnutia, sekanie pri dlhsom spusteni a mnoho ineho. Je to aj v sucasnej dobe takto ? Tak isto by ma zaujimalo ze ci to MAgio sa pripaja cez klasicku zasuvku pevnej linky pomocou konektoru RJ12. Pripadne ak ano tak ci mi Magio nespomali internet.
semi852 píše:Pripadne ake nove vylepsenia prinasa Magio od kedy bolo uvedene na trh. Viem ze teraz sa uz prechadza na optiku ale na tu si urcite este pockam nejaku tu dlhsiu dobu. Za kazdu pomoc dakujem lebo tkato som naozaj na vazkach ci ano alebo nie. Alebo aj to ci je instalacia nejak zlozita alebo si to vyzaduje odborneho technika. Zaroven ma zaujima aj to ci existuje nejaky sposob napriklad redukcia ako previest signal z koaxialneho kabla na SCART alebo HDMI ?? Pripadne co na to sluzi alebo akym spomsobom to docielit.
semi852 píše:Uvazujem o tom ze si dam zaviest TV Magio a nemam s tým este ziadne skusenosti. Kedze sa v meste este nenachadza opticke pripojenie slo by o pripojenie klasickeho digitalneho Magia. je tu strasne vela komentarov, z ktorych som niektroe precital aby som sa vedel poriadne rozhodnut ci to Magio budse naozaj dobra volba. Na jedne strane ho mnohí odporúčate a na na strane druhej sú tu aj takí ktorí neprejavujú spokojnosť s touto technológiou. Vy ktorí už máte skúsenosti s Magiom by ste ho odporucali alebo nie ? neviem ako to je v sucasnej dobe ale v minulosti sa tu pisali veci typu ze box vydava zvuky ked nie je celkom sietovo vypnuty, ze disk v ojedinelych pripadoch neprijemne píska, nenahravaju sa zvolene polozky tak aby boli kompletne, dlhe bootovanie po opätovnom spusteni z rezimu absolutneho vypnutia, sekanie pri dlhsom spusteni a mnoho ineho. Je to aj v sucasnej dobe takto ? Tak isto by ma zaujimalo ze ci to MAgio sa pripaja cez klasicku zasuvku pevnej linky pomocou konektoru RJ12. Pripadne ak ano tak ci mi Magio nespomali internet. Pripadne ake nove vylepsenia prinasa Magio od kedy bolo uvedene na trh. Viem ze teraz sa uz prechadza na optiku ale na tu si urcite este pockam nejaku tu dlhsiu dobu. Za kazdu pomoc dakujem lebo tkato som naozaj na vazkach ci ano alebo nie. Alebo aj to ci je instalacia nejak zlozita alebo si to vyzaduje odborneho technika. Zaroven ma zaujima aj to ci existuje nejaky sposob napriklad redukcia ako previest signal z koaxialneho kabla na SCART alebo HDMI ?? Pripadne co na to sluzi alebo akym spomsobom to docielit.
stelko123 píše:sprehladnit nahravky na boxe aby sa dalo lepsie orientovat v nahravkach lebo ak je ich tam 50 tak to trva kym sa clovek preklika. rozhodni sa sam
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků