Stránka 11 z 577

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 4. 2007 09:33
od Baby
MJarinoM píše: Tam su teoreticke rychlosti 24 Mbps.

Teoretické rýchlosti sú síce 24 Mbps ale na veľmi malé vzdialenosti. Tato služba sa zriaďuje do 1,5 Km kde su reealne rýchlosti okolo 13Mbps. čiže by to malo zvladať 3 streamy + 3Mbps internet.

stale nic....

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 4. 2007 13:48
od hrino
tak ja uz cakam 6ty tyzden, kym sa im uraci prist a zapojit mi to, cize kym dojdu ku mne, asi uz bude vyriesene aj oneskorene nahravanie :D

btw ma to magio niekto z vas zapojene na plazmu cez HDMI? ake to je oproti klasike? koli tomu som si nedavno kupil Panasonic TH42-PV60, a len dufam ze som neurobil blbost

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 4. 2007 14:10
od condor
Tak mi to dnes prisiel technik namontovat, vsetko slape ako hodinky. Od ustredne som vzdialeny asi iba 200 m, udajne je to VDSL2+, obraz je velmi kvalitny, ziadna zrnitost ani sekanie, UPC ma ocividne horsi obraz (mozem porovnavat, zatial som UPC nezrusil). Ale mam klasiku telku a technik potvrdil, ze na plochych obrazovkach pri pozerani z kratsej vzdialenosti vidiet zrnitost (kockatost'), ale pri cca 4 m od telky zrnitost nevidiet (hovoril z vlastnych skusenosti) + povedal jednu zaujimavu vec, ze pri programoch ktore su uz vysielane digitalne od samotneho vysielatela a T-com to iba distribuuje dalej zakaznikom nie je zrnitost na plochych obrazovkach ziadna, ta sa prejavuje iba pri programoch ktore sa vysielaju analogovo a T-com ich koduje, tak neviem, nemozem zatial posudit. Magio boxy ktore sa teraz dodavaju su od Cisca a udajne nevydavaju ten zvuk ako tie starsie pri ktorych aj v STB rezime bezala mechanika, zatial som ziaden zvuk nezaregistroval ale je den uvidime ako sa to bude spravat v noci.

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 4. 2007 14:26
od hrino
cauko...mozem par otazok?
ako dlho u teba bol?
dal ti vopred vediet?
ak ano, tak kolko dopredu?
je to moc kablov?

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 4. 2007 15:01
od condor
hrino píše:cauko...mozem par otazok?
ako dlho u teba bol?
dal ti vopred vediet?
ak ano, tak kolko dopredu?
je to moc kablov?


Ahoj

1. zdrzal sa asi 40 min., ale samotna montaz routra a magio boxu s vysvetlanim trvala asi iba 10 min, no predtym musel 1/2 hod. ozivovat tel. signal v byte a v stupackach v dome, pretoze ja som nemal pevnu linku.

2. volal mi dnes asi o 9.00 s tym aby sme sa dohodli na termine tento tyzden, mne vyhovovalo dnes o 11.00, tak povedal OK a skutocne o 11.00 bol u mna.

3. kablov nie je vela, iba zdrojovy kabel do routra, z routra kabel do magio boxu a z magio boxu ide scart do telky, este jeden kabel je k dispozicii ak chces mat comp napojeny kablom priamo na router, teda bez wifi, ale ten nie je potrebny

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 4. 2007 15:13
od Ray
Ty sa mas! Ja sice este necakam dlho, ale som nedockavy :-) Len som zvedavy, co povie technik, ked ho poziadam o prerobenie zdrojoveho kabla. Mam totiz telku a kabel na protilahlych stenach a na zemi su parkety a na druhych dvoch stenach su dvere. Tak neviem, kade to bude viest do routra.

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 4. 2007 15:19
od condor
U mna to stihli do tych 30 dni ale tiez som uz bol dost nedockavy. Podla tvrdenia technika trva zriadenie dlhsie u zakaznikov, ktori nemaju zriadenu pevnu linku a je potrebne otestovat ci je zriadenie magia vobec mozne. Ak je pevna linka zavedena, trva zriadenie magia kratsie, prakticky staci splnat podmienku vzdialenosti do 1,5 km od ustredne a malo by to fungovat. Takze ak mas pevnu, urcite nebudes cakat tak dlho ako ja.

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 4. 2007 15:23
od Ray
Ano, pevnu mam a dokonca jedna baba z T-Comu, ktora mi Magio ponukla, slubila, ze na moju objednavku napise "URGENT". Len ci sa jej da verit a ci to budu technici akceptovat :-) Uvidime. V kazdom pripade dam vediet.

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 4. 2007 15:33
od hrino
ja cakam spominanych 6 tyznov uz a dnes mi akurat chlapik co mi to spisoval povedal ze sa spojil s mojim technikom a ze do piatka to uz bude...a tiez mam pevnu a mam uz od T-Comu DSL program tak snaz nebude nanovo natahovat kable od bytovej pripojky telefonnej... hovorim o meste Zilina...

URGENT :)

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 4. 2007 15:35
od Doodoo
Z vlastnej skusenosti viem ze na nejake URGENT sa v objednavke z vysoka serie. Ak nemas znameho v T-come tak to zalezi cisto na technikovi ako dlho mu to bude trva. Frontu cakatelov si vytvaraju oni sami :D

Re: URGENT :)

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 4. 2007 15:40
od hrino
Doodoo píše:Z vlastnej skusenosti viem ze na nejake URGENT sa v objednavke z vysoka serie. Ak nemas znameho v T-come tak to zalezi cisto na technikovi ako dlho mu to bude trva. Frontu cakatelov si vytvaraju oni sami :D


mozem potvrdit!!! ja som dokonca mesiac bol bez netu ked som menil dsl program a to som dal dopredu vediet pred koncom dvojmesacnej viazanosti...

co sa magia tyka ono sa tak dlho caka ze T-Com ma malo technikov bo doteraz im ich nebolo treba kym nedoslo magio a masa ludi si to dala aktivovat a aby to nestacilo oni "ua jazdy" este stale buduju tie stanice co musia byt od seka kazde dva kilometre ci kolko...prste nestihacka asetko bolo spravene narychlo aby predbehli konkurenciu

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 4. 2007 15:40
od hrino
pardon dvojrocnej

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 4. 2007 08:35
od condor
Trochu som sa s tym vcera pohral a musim povedat, ze som maximalne spokojny. Zatial som nenasiel nic co by mi nejako vadilo, najma magio box je tichy a nahravanie zacina presne a nie oneskorene, internet je stabilny. Programovy sprievodca je skvely, mal som UPC asi 13 rokov ale nemenil by som, obraz je velmi cisty, to sa neda s upc ani porovnat, schvalne som prepinal na tej istej telke medzi magio a upc a je az neuveritelne ake boli rozdiely medzi kvalitou obrazu. Nahodou isiel vecer serial nemocnica na kraji mesta, ktorý je starsieho data a na nom som postrehol, ze zatial co UPC ma zasumeny obraz, ktory vyplyva jednoznacne zo samotneho veku serialu, tak na magiu isla nemocnica cistucka a s prirodzenejsimi farbami ako by som pozeral DVD. Jedine minus zatial vidim v chudobnej ponuke videopozicovne.

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 4. 2007 09:30
od hrino
condor píše:Trochu som sa s tym vcera pohral a musim povedat, ze som maximalne spokojny. Zatial som nenasiel nic co by mi nejako vadilo, najma magio box je tichy a nahravanie zacina presne a nie oneskorene, internet je stabilny. Programovy sprievodca je skvely, mal som UPC asi 13 rokov ale nemenil by som, obraz je velmi cisty, to sa neda s upc ani porovnat, schvalne som prepinal na tej istej telke medzi magio a upc a je az neuveritelne ake boli rozdiely medzi kvalitou obrazu. Nahodou isiel vecer serial nemocnica na kraji mesta, ktorý je starsieho data a na nom som postrehol, ze zatial co UPC ma zasumeny obraz, ktory vyplyva jednoznacne zo samotneho veku serialu, tak na magiu isla nemocnica cistucka a s prirodzenejsimi farbami ako by som pozeral DVD. Jedine minus zatial vidim v chudobnej ponuke videopozicovne../quote]


ako som povedal kym to mne pridu namontovat bude vyziesene aj oneskorene nahravanie a vyriesili to uz aj ked to dali tebe :D...tesim sa s tebou kamos :)

ja som len zvedavy ako to poslape na plazme:))

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 4. 2007 15:31
od Ajven50
MJarinoM píše:Kde si pre boha cital ze prepinanie bere 1 Mbps???:D

Tak neviem presne, kolko to teda je ? Zavisi to urcite od poctu programov , ktore mate zakupene ...