Stránka 24 z 577

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 6. 2007 22:12
od maniakomp
Linkman píše:asi som z toho jelen
kupil som si skart do cinch redukciu (audio L, R, video) a kupil som si cinch vidle kabel a na oboch koncoch samce. Problem je s kablom s-video ktory ma samca antenne zakoncenie, ktore nepasuje do mojej tv karty bo tam je samička.... mam si kupit preto samičku bo inak mi to nejde ...

alebo ako to zapojit pls helpl/quote]

no z toho ako si to popisal som trochu jelen aj ja :mrgreen:

ok takze pomaly - box ma vystup - scart samica
TV karta ma vstup samicka ... s-video ? OK ?
zacal by som od konca
TV karta -samicka s-video ::: <-samec s-video kabel na 3 cince samicky ::: <- samce cince kabel ukonceny scart samec -> ::: box samicka scart
uff tolko zasuvania :D
jednoducho vbehni do da - tu alebo NAJ-samlepsieho obchodu alebo hocikde kde predavaju kable a najdes co potrebujdes. samca na samca asi nedas a samicu na samicu tiez nie :P

Re: re

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 6. 2007 22:21
od maniakomp
d. píše:vdaka za odpoved..no po istom patrani som zistil,ze wlan karta je standardu 802.11b - pravdepodobne,je to 11M wlan pci card a router vysiela zrejme na 802.11g,cize 54mbps.da sa router nejak prepnut do rezimu aby vysielal 802.11b? je to msi rg60g.

standardne sa mi na routri chytali aj stare noteboky a PDA s 802.11b ktore nemali 802.11g a nemusel som nic nastavovat , router automaticky prisposobil connect. fungovalo to aj na vigor 2600 ge, takze predpokladam ze ti to bude chodit v pohode.
max sa pohras s nastaveniami. security by som ale nezapinal pri tej karte , PDA mi napr. za nic na svete nechcelo ist ak som zapol wpa alebo wep.

karta general pre nastavenia wireless vigor 2700-magio fw:
Wireless LAN >> General Setup
General Setting ( IEEE 802.11 )
Enable Wireless LAN
Mode :
Index(1-15) in Schedule Setup: , , ,
SSID:
Channel :

Note: If SuperG mode is enabled, channel is fixed at 6.
Packet-OVERDRIVETM
Tx Burst Packet-OVERDRIVETM
Note: The same technology must also be supported in clients to boost WLAN performance.
Hide SSID
Long Preamble
Hide SSID: prevent SSID from being scanned.
Long Preamble: necessary for some older 802.11b devices only (lowers performance). - toto je u mna....

tvoj si pozri v navode ..... http://global.msi.com.tw/index.php?func ... ype=manual
Tvoj msi ma Wireless Support Standard IEEE 802.11b / 802.11g
Data Rate*
6/12/18/24/36/48/54Mbps in 802.11g mode
1/2/5.5/11Mbps in 802.11b mode
karta sa ti musi chytit , iba skusaj nastavenia, mozno je tam default mix mode b/g a karta sa nechyta, skus prepnut nastavenia iba na b mode.

re

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 6. 2007 13:52
od d.
v nastaveniach toho msi som nenasiel prepinanie medzi b a g modom,ale vytiahol som wlan kartu,dal spat a po tom ako ju win nainstaloval,tak si nasla tu msi wifi siet...cize uz to slape.a snad to pojde aj s tym vigorom,kedze je to vyssia trieda.dakujem za rady.treba skusat:)

SCART...

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 6. 2007 09:43
od Asutro
maniakomp - prepojenie scart - cinch...
treba pozriet ktorym smerom ide signal - ci zo scartu alebo do.
ja mam doma redukciu (kupenu v datarte), kde je je scart a na druhej strane cinche + svhs konektor a je tam navyse prepinac,
ktory urcuje ci scart je vstup alebo vystup...
mozno tu je problem....
inak ak je scart rozobratelny - tak piny na nom sa daju prehodit....

Re: SCART...

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 6. 2007 13:20
od maniakomp
Asutro píše:maniakomp - prepojenie scart - cinch...
treba pozriet ktorym smerom ide signal - ci zo scartu alebo do.
ja mam doma redukciu (kupenu v datarte), kde je je scart a na druhej strane cinche + svhs konektor a je tam navyse prepinac,
ktory urcuje ci scart je vstup alebo vystup...
mozno tu je problem....
inak ak je scart rozobratelny - tak piny na nom sa daju prehodit....

jj presne to som mal na mysli ked som to pisal :), odkial signal vychadza \vysiela\ - OUTgoing a kam vstupuje INcomming . Podla toho samozrejme treba aj kabel, ale mas pravdu tie novsie maju v pohode jeden konektor a iba hore je prepinac , ja mam este starsi typ bez prepinaca ale zato so vsupnymi aj vystupnymi koncovkami , scart preto mozem pouzit aj ako vstup-ny aj ako vystup-ny :)

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 6. 2007 09:38
od Ray
No, tak zase som vcera zistil jednu blbost. Neviem, ci menili firmware alebo co, ale vcera mi nesli nahravat dva programy sucasne. Hlasilo, ze je konflikt. Ale viem, ze to fungovalo a konflikt bol len vtedy, ked som chcel nahravat tri programy naraz, alebo dva programy a treti sa casom prekryval s niektorym z tych dvoch. To beriem. Ale ked uz ani dva sa nedaju nahrat naraz, tak to je sila! Skusali ste to niekto?
Volal som na hotline, chvilu trvalo, kym ta zenska pochopila, co myslim a ze to daju presetrit. Uvidim vecer.

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 6. 2007 18:33
od Asutro
mne tiez to iste robilo - nahraval som jeden program
a markiza, joj sa nedali zapnut - konflikt ako keby sa nahravali dva pgm subezne.... ostatne pgm sli...
:P

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 6. 2007 21:14
od maniakomp
Asutro píše:mne tiez to iste robilo - nahraval som jeden program
a markiza, joj sa nedali zapnut - konflikt ako keby sa nahravali dva pgm subezne.... ostatne pgm sli...
:P

potvrdzujem , u mna vcera detto, ale zda sa mi ze sa vtedy aj zmenila hlaska alebo som si to predtym nevsimol poriadne, hlasilo konflikt HD vycerpane alebo tak nejako
+ nezda sa vam ze sa zmenila kvalita obrazu ? /akoby to bolo viac pustene ako stream / - subjektivny pocit take prirodzenejsie, ostrejsie.

-teraz som to vyskusal a momentalne ide nahravanie 2 programy naraz a az ked chcem vybrat 3 kanal z guide zahlasi obsadene vsetky , pouzite iny box .... zaujimave , asi nieco testovali

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 6. 2007 21:35
od Ray
OK, uz to ide

magio vs upc - kvalita signalu porovnanie

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 6. 2007 23:44
od maniakomp
nelutujem ze som sa rozhodol pre magio. jednoznacne mam kvalitnejsi obraz ako bol cez kablovku.
mozem to este priamo porovnavat - zatial mi bezi vypovedna lehota na UPC.
UPC - obraz zasumeny, duchovia a pod.
MAGIO - jasny obraz , ostre hrany, duchovia ziadny
cu a gn2all

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 6. 2007 12:20
od Linkman
TV karta ma vstup samicka ... s-video ? OK ?

Ale moja tv karta ma vystup samičku take one ze tam je ze hore 3 potom 4 a potom 2 vystupky , to predca nieje s-video samica? ?! co je to ?

ja mam zakoncenia koax samec, koax samica, a hento co som pisal...

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 6. 2007 19:29
od Linkman
Neviem prečo, napriek tomu, že som to pozapájal ako hore píše nejde mi to.... moj winfast PVR furt scanuje a scanuje no nic nenascanuje :? :cry:


jj presne to som mal na mysli ked som to pisal Smile, odkial signal vychadza \vysiela\ - OUTgoing a kam vstupuje INcomming . Podla toho samozrejme treba aj kabel, ale mas pravdu tie novsie maju v pohode jeden konektor a iba hore je prepinac , ja mam este starsi typ bez prepinaca ale zato so vsupnymi aj vystupnymi koncovkami , scart preto mozem pouzit aj ako vstup-ny aj ako vystup-ny



Presne to mam aj ja a z toho prepinaca mam 3 cinche + svideo kabel ktore sa potom tie 3 cinche su zapojene do 3 cinche samiciek spolu s svideo kablom a tie su potom zakoncene takou zvlastnou koncovkou neviem ako ju nazvat... a to potom do tv karty no napriek tomu mi to nejde >:-[]

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 6. 2007 21:11
od Linkman
uz to ide ;)

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 6. 2007 21:30
od maniakomp
Linkman píše:uz to ide ;)

ehm a nezabudol si nahodou prepnut zdroj signalu ;) ?

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 7. 2007 00:04
od Linkman
jj zabudol :lol:


tu je magio demo video promo
http://www.kukaj.sk/videa/1694/Tcom-Mag ... demo-video