Stránka 1 z 4

České radiokomunikace tiše zvedly rychlost připojení!

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2007 08:19
od cabaczech
Mrkněte se na http://www.cra.cz na nabízené rychlosti, tak už se těším až mi ji zvednou :-)....teda aspoň doufám, že to stávajícím zákazníkům zvednou. :-/

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2007 08:26
od cabaczech
Blbý je, že na druhou stranu zvedly agregaci na 1:50 :evil:

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2007 09:25
od cassper
No tak to je při pondělku příjemná zpráva :D Volal jsem tam a stávajícím to zrychlí asi až od 1.května a to ještě jenom a pouze pokud dotyčný o změnu zažádá. To jsem zvědavej jak zrychlí můj stávající 1Mbit 8) A taky jak se teda promítne zvýšená agregace :?

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2007 09:36
od cabaczech
tak to si o to asi rychle zavolám :-)

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2007 09:47
od Milan Š.
A když si nepožádám, tak mi to nezrychlí a jenom zvýší agregaci? To by byla vypečená fintička :-( .

Nevíte někdo, jestli vůbec mají možnost bez souhlasu zákazníka tu službu změnit? Ano, můžu si přečíst milión stran podmínek, ale nejprve se raději zeptám, zda už to někdo třeba nečetl ;-) .

Milan Š.

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2007 09:51
od cassper
[quote="Milan Š.";A když si nepožádám, tak mi to nezrychlí a jenom zvýší agregaci? To by byla vypečená fintička :-( . /quote]
Já jsem to pochopil tak, že když člověk nepožádá, tak že mu zůstane co má, ale samozřejmě to je informace od operátorky která mohla být ještě společensky unavená po víkendu :lol:
gquote]Nevíte někdo, jestli vůbec mají možnost bez souhlasu zákazníka tu službu změnit? Ano, můžu si přečíst milión stran podmínek, ale nejprve se raději zeptám, zda už to někdo třeba nečetl ;-) .i/quote]

Ty podmínky jsem nečetl, ale vsadil bych boty na to, že tam mají nějak právnicky ošetřeno, že si vlastně můžou dělat co chtějí :P

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2007 09:59
od Milan Š.
cassper píše:Ty podmínky jsem nečetl, ale vsadil bych boty na to, že tam mají nějak právnicky ošetřeno, že si vlastně můžou dělat co chtějí :P /quote]

Taky si myslím, jsou to lišáci ;-) .

Teď přemýšlím, jestli je lepší 2 Mbit s agregací 1:20 nebo 4 Mbit s 1:50. Navíc mi přijde, že u těch vyšších rychlostí je realita cca 70 až 80 % z objednané rychlosti, zatímco já jedu na 2 Mbitu víceméně trvale na 90 %. Dilema ;-) .

Milan Š.

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2007 10:09
od Jura.z.Brna
0,7*4M = 2,8M
0,9*2M = 1,8M

Jaké dilema?;)

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2007 10:14
od Milan Š.
Jura.z.Brna píše:0,7*4M = 2,8M
0,9*2M = 1,8M

Jaké dilema?;))/quote]


Takhle jsem se na to nepodíval, to vypadá dobře :-) . Milan Š.

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2007 10:21
od cabaczech
V mem pripade se prakticky velky agregace bat nemusim, bydlim na malomeste a kolem me je to samej duchodce, takze to snad bude OK :-). Predtim jsem mel internet od telecomu s touto agregaci a taky jsem nezaznamenal zadne potize s malou rychlosti. Jinak co se podminek ve smlouve tyce, tak oni si mohou delat skoro co se jim zlibi, tudiz te klidne prepnou na vyssi agregaci bez souhlasu pri zachovani stejny ceny, viz. zdrazovani pausalu u Telecomu, taky se te nikdo neptal jestli to chces, protoze v tom pripade by si vsichni nechali stary pausaly s volnyma minutama, a pro telecom a ted ty kysliky jsou penize "az na prvnim miste"....je proste lepsi si zazadat rovnou o vyssi rychlost, nez se s nima pak dlouhe mesice dohadovat o stokorune....a pokud nebydlis zrovna nekde na sidlisti, tak by te ani agregace nemela moc strasit

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2007 10:35
od Milan Š.
cabaczech píše:...a pokud nebydlis zrovna nekde na sidlisti, tak by te ani agregace nemela moc strasit

Praha, nová sídlištní zástavba ;-) . Ovšem dosud jsem agregaci nepozoroval, jak píšu výše, jenže 1:50 už by mohlo být znát. Ale asi máš pravdu, než se dohadovat, tak to radši rovnou nechat navýšit a mít za stejné prachy alespoň nějaké zrychlení (o dvojnásobném pochybuji ;-) ). Milan Š.

FUP?

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2007 10:45
od misapu
Zmizela ale ta krásná větička, že Radiokomunikace neuplatňují FUP.
Tzn. abych si nezažádal o zvýšení z 1Mb bez FUPu na 2Mb s FUPem.

Re: FUP?

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2007 11:18
od cassper
misapu píše:Zmizela ale ta krásná větička, že Radiokomunikace neuplatňují FUP.
Tzn. abych si nezažádal o zvýšení z 1Mb bez FUPu na 2Mb s FUPem.2/quote]

No to by teda bylo pěkně na draka :evil:

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2007 11:37
od cabaczech
zas na druhou stranu ani nepisou ze nejaky uplatnujou, takze doufam, ze to tak zustane....kdyz se nahore chlubi tim, ze je to bez omezeni, no a kdyz to omezi, tak aspon budu mit zas duvod zmenit operatora....

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2007 11:54
od glaver
tak to si piste, mam informaci od zdroje, ze FUP BUDE !!! :cry:

to je v ***** s tim netem v nasi krajine