Stránka 1 z 5

České radiokomunikace tiše zavedly FUP do všech variant!

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2007 20:56
od EllE
To ze byly zvednuty rychlosti je krasne, ale to ze byl zaveden FUP na VSECHNY typy pripojeni cili i na drive bezlimitni Premium je ohavnost!

Dokonce jejich politika je tak nefer ze:
1/ nikde nejsou uvedene fakta ohledne FUP (pocet stazenych dat ap.)
2/ nikde na strankach neni uvedene ze jde o sluzbu s FUP
3/ stavajici zakaznik muze prejit na nove varianty az od kvetna
4/ nekteri operatori (infolinka) dokonce nezmini FUP dokud se na to sami nezeptate
5/ tato nova nabidka lze i u novych zakazniku objednat az od kvetna

jestli todle neni klamava reklama tak uz nic... to ze zavedli FUP se dozvite pouze pokud jim zavolate a udajne to maji ve vseobecnych podminkach

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2007 21:20
od Fuck8r
je to ohavné :-/ ... i když by jsme jim měli dát pár dní na aktualizaci webu ... určitě to není záměr a jen to musej všechno předělat ...

takže Rádia už nemaj v nabídce žádný bezlimitní tarif ? :) ... tím jen posílí Volný a teď díky zrychlení (i bezlimitního připojení) i O2 8)

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2007 21:26
od tom-cz
Dřív měli na stránkách k Premium ADSL větičku ve smyslu "neomezený objem dat", což jaksi najednou zmizlo. Od ČRa ruce pryč, když neuvedou v popisu služby FUP a daj ho někam do všeob. podmínek.

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2007 21:27
od EllE
Fuck8r píše:je to ohavné :-/ ... i když by jsme jim měli dát pár dní na aktualizaci webu ... určitě to není záměr a jen to musej všechno předělat ...

takže Rádia už nemaj v nabídce žádný bezlimitní tarif ? :) ... tím jen posílí Volný a teď díky zrychlení (i bezlimitního připojení) i O2 8)"/quote]


Samotni operatori na infolince rikaji ze konkretni cisla limitu budou udajne znat az mozna nekdy v kvetnu... nejake dodatecne doplnovani nabidky jim nezeru... neni to zadnej zivnostnik co ma 5 zamestnancu a obrat 10mil rocne!
Co se Volneho tyka tak ten ma sice zajimavou nabidku, ale toto "lepsi" ADSL nabizi jen zhruba v 8mi velkych mestech.

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2007 21:29
od EllE
tom-cz píše:Dřív měli na stránkách k Premium ADSL větičku ve smyslu "neomezený objem dat", což jaksi najednou zmizlo. Od ČRa ruce pryč, když neuvedou v popisu služby FUP a daj ho někam do všeob. podmínek.

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2007 21:38
od tom-cz
Každopádně je to prasárna, ale omezovat to zatím nemůžou (nemaj to v podmínkách) a až začnou tak pryč od nich.

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2007 21:40
od EllE
tom-cz píše:Každopádně je to prasárna, ale omezovat to zatím nemůžou (nemaj to v podmínkách) a až začnou tak pryč od nich.y/quote]


Udajne behem dubna jeste nic aplikovat nebudou, ale od kvetna maji zverejnit datove limity a pak to asi nastane :D

ps. pryc od nich kam ?

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2007 21:50
od tom-cz
třeba k Volnému, pokud je možnost. nechme se ale překvapit jak nastaví FUP pro Premium (doufám že nějak rozumně, 15GB mi přijde jako rozumné minimum pro nižší variantu, ne jak O2 3GB-to je výsměch).

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2007 21:59
od EllE
tom-cz píše:třeba k Volnému, pokud je možnost. nechme se ale překvapit jak nastaví FUP pro Premium (doufám že nějak rozumně, 15GB mi přijde jako rozumné minimum pro nižší variantu, ne jak O2 3GB-to je výsměch).o/quote]


15GB pro "nizsi" 2Mbit je podle tebe dost? vzdyt to by se od O2 az tak neodlisovali... to by bylo strasny

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2007 22:10
od tom-cz
15GB není zas tak málo, mám za 14 dní staženo 4GB a to surfuji relativně aktivně (web, maily, videa (youtube atd), rádio, záplaty (a že jich je), občas nějakej download atd.). 15GB normálního uživatele podlě mě výrazně neomezí. stahovače už ano (proč asi taky to FUP zavádí).
dost svých zákazníků určitě naštvou, už jenom tím že zavedou FUP ať je jakékoliv, protože většina šla k nim kvůli neomezeným datům. a míra ***** bude nepřímo úměrná nastavenému limitu, jak říkám, nechme se překvapit. :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2007 22:13
od EllE
tom-cz píše:15GB není zas tak málo, mám za 14 dní staženo 4GB a to surfuji relativně aktivně (web, maily, videa (youtube atd), rádio, záplaty (a že jich je), občas nějakej download atd.). 15GB normálního uživatele podlě mě výrazně neomezí. stahovače už ano (proč asi taky to FUP zavádí).
dost svých zákazníků určitě naštvou, už jenom tím že zavedou FUP ať je jakékoliv, protože většina šla k nim kvůli neomezeným datům. a míra ***** bude nepřímo úměrná nastavenému limitu, jak říkám, nechme se překvapit. :wink:_/quote]


Pro Premium "drazsi" varianty to je teda sakra malo ... vzdyt maji byt bezlimitni!!! Ty tu myslim pletes dohrady beznou nabidku s temi "pro" "extreme" "premium" "extra" ap.
Cokoliv min nez 100GB pro 10Mbit je pro me osobne problem...

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2007 22:25
od Jura.z.Brna
Nejde o to, kolik je FUP. Jde o to, že JE FUP. Kdo to má furt hlídat??? I když stahuju jen normálně - vy snad máte takový odhad?
Jestli je to pravda, tak to je největší podraz, jaký mohli udělat.

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2007 22:29
od EllE
Jura.z.Brna píše:Nejde o to, kolik je FUP. Jde o to, že JE FUP. Kdo to má furt hlídat??? I když stahuju jen normálně - vy snad máte takový odhad?
Jestli je to pravda, tak to je největší podraz, jaký mohli udělat.o/quote]


Super je taky to ze tadle nabidka nejde objednat... ani u novych zakazniku, ale az od kvetna :D proste sakarna na netou...
...pry jsou zavisli na nabidce O2 .. a to za tu dobu co to O2 oznamila nedokazali sestavit vlastni nabidky...

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2007 22:36
od tom-cz
EllE píše:Pro Premium "drazsi" varianty to je teda sakra malo ... vzdyt maji byt bezlimitni!!! Ty tu myslim pletes dohrady beznou nabidku s temi "pro" "extreme" "premium" "extra" ap.
Cokoliv min nez 100GB pro 10Mbit je pro me osobne problem...


a) těch 15GB jsem myslel pro tu nejnižší variantu, pro ty další rychlosti bude FUP vyšší, to dá rozum
b) pokud fakt "potřebuješ" neomezený objem dat tak jsou tu i další služby (O2 ADSL Extreme)
c) radiokomunikace se rozhodly omezit svůj neomezený internet a my s tím nic neuděláme, tzn. z premium nabídky se stala běžná nabídka (nebo nevím co jsi měl na mysli že si pletu). a mluvím jen o Premium ADSL, ne o Classic ADSL
d) dost už bylo OT, jdu spát :roll:

Slovy věčného génia Cimrmana proti tomu můžete protestovat, můžete s tím nesouhlasit, ale to je asi tak vše, co s tím můžete dělat.

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 4. 2007 00:09
od code
A jak mysliste ze bude VOLNYmu trvat nez zavede FUP taky?

JInak neni to nejaky levny u volnyho 4mbit za 449Kc !!